Position: hotel888 > 2 >

oplysninger om blodpropper forårsaget af fedtsugning

   Fedtsugning er en procedure, der fjerner fedt direkte fra specifikke områder af kroppen . En af de potentielle risici ved denne procedure er at udvikle blodpropper

Blodpropper


Mens blodpropper er en naturlig proces i kroppen og forhindrer for kraftig blødning , kan det være farligt , selv dødelig . Blodpropper består af røde blodlegemer , fibrin protein og blodplader .

Betydningen Post-Op


Efter fedtsugning , begynder at gå rundt så hurtigt som muligt for at forebygge blodpropper . Patienten skal forsøge at gå samme aften som den procedure .

Overdreven Surgery


Blodpropper sædvanligvis , når der har været overdreven traumer på kroppen som følge af fedtsugning . Hvis en patient ikke er i stand til at gå rundt dagen efter operationen , kan for meget er blevet gjort i en session . Det er så vigtigt at se efter tegn på koagulation .

Anæstesi

Når generel anæstesi anvendes , den procentdel af blodet til at størkne bliver højere i modsætning til , når der kun lokalbedøvelse anvendes .

Symptomer

Blodpropper kan være ekstremt farligt og muligvis fatal , hvis de arbejder sig til lungerne. Det er vigtigt at bemærke eventuelle smerter og se efter eventuelle hævelser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------