Position: hotel888 > 2 >

overgangsalderen & brystforøgelse

   Overgangsalderen er en naturlig del af befolkningens aldring for alle kvinder . Det defineres som begynder 12 måneder efter en kvindes sidste menstruation og sker i gennemsnit i USA på omkring 51 års alderen . Symptomer på overgangsalderen kan omfatte udtynding af håret , tørhed i skeden , hedeture og tab af bryst fylde . Bryst-ekstraudstyr kirurgi er blevet stadig mere populære blandt kvinder i overgangsalderen , som ønsker en mere omfattende kig på deres bustline

Typer


En række forskellige typer af bryst-ekstraudstyr er tilgængelige for kvinder i overgangsalderen , herunder brystløft , brystforstørrelse og brystreduktion . Hver af disse procedurer indebærer kirurgi og har visse risici forbundet med dem . En kvinde , der overvejer at bryst-ekstraudstyr kirurgi bør rådføre sig med hendes personlige læge og en kvalificeret plastikkirurg inden der træffes en beslutning om at gennemgå bryst-ekstraudstyr kirurgi .

Fordele


Overgangsalderen kan medføre tab af fylde i en kvindes bryst , kan der påvirker hendes selvværd . Bryst-lift kirurgi kombineret med brystforstørrelse med implantater kan genskabe et mere ungdommeligt udseende til brysterne , som kan bidrage til at øge sin selvtillid .

Overvejelser


Nogle kvinde reagere på overgangsalderen ved at sætte på i vægt . Da de bryster er sammensat primært af fedtvæv , er det muligt , at brysterne bliver alt for tung og synke på grund af svækkelse af bindevævet . Bryst-reduktion kirurgi kombineret med et brystløft kan bidrage til at mindske den vægt på skuldrene og tilbage fra bryster , som er for tung til en kvindes ramme .

Effekter

Hverken overgangsalderen eller brystimplantater har vist sig at øge en kvindes risiko for at udvikle brystkræft . Men risikoen for at udvikle brystkræft stiger med alderen og evnen til at opdage eventuelle mistænkelige bryst anomalier ved mammografier kan være svækket ved tilstedeværelsen af brystimplantater . Post-menopausale kvinder, der har brystimplantater bør informere radiologer inden mammografi , så de kan tage X-stråler fra en række forskellige vinkler at give den bedst mulige diagnose .

Advarsel

Breast-ekstraudstyr kirurgi indebærer en række risici , herunder ardannelse , blødning , infektion og ændringer i fornemmelse af bryster og brystvorter , der kan være permanent. Der er ingen garanti for, at bryst-ekstraudstyr kirurgi vil vare hele livet . Overgangsalderen, vægtændring og andre faktorer i livet kan påvirke den fremtidige udseende bryster . Fordi de fleste kvinder er ældre end 50 , når de kommer ind overgangsalderen en kvinde bør overveje sin generelle sundhed som en vigtig faktor i hendes beslutning om at få bryst-ekstraudstyr kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------