Position: hotel888 > 2 >

restitutionstid for skulder kirurgi

   Den menneskelige skulder er en af de mest ustabile led i kroppen , fordi det giver dig mulighed for at rotere din arm i mange positioner . Denne type fleksibilitet kan gøre din skulder sårbare over for skader , der forårsager kirurgisk og omfattende healing . Den tid, det tager at komme sig , afhænger imidlertid af, hvilken type af skade

Dislokation


Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse , omkring 13 . 7 millioner mennesker i USA søgte lægehjælp i 2003 for skulder problemer . En forvredet skulder er den mest almindelige af disse skader , forårsaget af ekstrem kraft , der adskiller den øverste afrundede del af overarm (humerus ) væk fra det fælles 's stikket ( labrum ) .
Samlet nyttiggørelse fra en skulder dislokation normalt tager 12 til 16 uger .

separationer


En skulder adskillelse forekommer, når ledbånd holder kravebenet og skulderbladet er delvist eller helt revet . Skaden kan være så mild som en forstuvning med en begrænset mængde af smerte . For det meste er den skade, der skyldes et slag i skulderen eller ved at falde på en udstrakt hånd . Et andet navn for denne skade er en AC separation.
fleste skulder separation heler inden for to eller tre måneder uden yderligere indblanding .

Tendonitis


Tendonitis eller slimsæksbetændelse er betændelse omkring en sene . Sener er ekstremt stærke komponenter i kroppen , der forbinder musklen til knoglen og tillade fri bevægelighed i leddene . Sener er typisk meget fleksibel, men kan blive betændt som følge af overdrive gentagne aktiviteter såsom svømning eller vægtløftning .
I tilfælde af mild seneskedehindebetændelse, kan restitutionstid være så kort som to uger. I ekstreme tilfælde , hvor problemet er kronisk eller fortsætter , fuld helbredelse kan tage seks uger.

Brud og Gigt

Et brud indebærer en delvis eller fuldstændig knæk gennem en knogle . Den pause i en knogle som regel opstår på grund af et fald eller slag mod skulderen . Recovery afhænger af personens alder , helbred og sværhedsgraden af fraktur . En mindre pause i et barns skulder kan helbrede fuldstændigt i et par uger , men i en ældre person en alvorlig brud kan kræve måneder til at helbrede .
Skulder artrit er forårsaget af enten slitage af brusk ( osteoarthritis ) eller en inflammation ( reumatoid artrit ) i et eller flere led . Når skulder gigt er fremskreden, og ikke reagerer på milde øvelser , sættes der fokus på fælles udskiftning kirurgi , hvor ledfladerne udskiftes . Rehabiliterende øvelser er startet umiddelbart efter kirurgi og videreføres i et år for at maksimere inddrivelsen af styrke, vifte af bevægelse og funktion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------