Position: hotel888 > 2 >

rygkirurgi procedurer

   Mange lider med rygsmerter og er i stand til at lindre smerten med massage , varme terapi og kiropraktik behandlinger . Men nogle har mere alvorlige forhold , og rygkirurgi er den eneste mulighed for lindring

Laminotomy


Laminotomy er en meget almindelig operation anvendes til behandling af gigt , klemt nerver , diskusprolaps skiver , og ben Sporer . Mange , der har lidt af skader få denne form for rygkirurgi . Det åbner plads i rygmarven , så plads til neurale væv. Dette nedsætter mængden af smerte og aflaster omkring rygmarven .

spinalfusion


Den spinalfusion Teknikken er generelt udført på patienter, der har degenerative disc sygdomme . Det indebærer sammensmelte ryghvirvler forårsager rygproblemer . Ved sammensmeltning af disse ben permanent , er der ikke mere bevægelse mellem dem . En kirurg kan vælge at få transplantatet fra et andet område af kroppen ( normalt skinkeben ) , en knogle bank , eller bruge en syntetisk knogle som en måde at sammensmelte rygsøjlen knogler . Denne type procedure foretages normalt sammen med andre kirurgiske indgreb i rygsøjlen .

Foraminotomy


For patienter, der har komprimeret nerver i ryggen , kan en foraminotomy procedure afhjælpe dette pres . Det foramin er pladsen i ryghvirvler , hvor nerverne passerer gennem rygmarven . Ofte er dette område spærret af væv, der komprimerer de nerver , som forårsager smerte . En foraminotomy vil fjerne den overskydende væv , der presser på nerven , skaber lettelse .

Laserbehandling

En af de mest revolutionerende metoder i rygkirurgi procedurer er laser kirurgi . I modsætning til traditionelle operationer , er ingen anethesia nødvendigt , rekreation er hensigtsmæssigt , og det er minimalt invasiv . Kirurger , der udfører denne endoskopisk procedure hjælpe dem med diskusprolaps eller svulmende skiver , gigt , ben Sporer , og foraminal eller spinal stenose . Konsultere en læge for at finde ud af , om denne form for kirurgi er ideel til din spinal tilstand . Da dette er en meget moderne form for procedure , at tjekke med din sygesikring udbyder se, om det vil dække laserkirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------