Position: hotel888 > 2 >

skulder kirurgi problemer

   Hvis du har brug skulder kirurgi , får du to muligheder . Du vil enten vælge at have en åben kirurgisk procedure eller en artroskopisk procedure . Den åbne kirurgiske procedure sker via et lille snit , mens en artroskopi sker gennem en blyant-tynd enhed indsættes i et lille snit . Uanset hvilken løsning du vælger , har du ikke lyst til at gå gennem kirurgi og stadig har stivhed , smerte eller en uløst skulder problem

Din skulder --- det Mekanik


Du skulder er lavet af tre knogler --- overarmen , skulderblad og kraveben --- og er en kugle-og-socket joint . Bolden, i den øvre ende af knoglen , passer ind i den lille stik af skulderbladet . Det danner skulderleddet , også kaldet glenohumeral fælles . Stikket er omgivet af blødt væv . En holdbar og glat overflade er placeret på toppen af arm ben , men det er den tynde , indre foring af den fælles , der giver skulderen til at flytte .

mulige komplikationer


Det er normalt at opleve nogle ømhed , stivhed eller smerter kort efter begge typer af kirurgi . Dog kan komplikationer i skulder kirurgi omfatter tiltagende smerter eller hævelse , en sårinfektion , usædvanlig blødning , og følelsesløshed eller prikken i arm eller hånd . Du kan også køre en feber dagen efter operationen .

Surgery Manglende Årsager


skulder kirurgi fejl opstår , når omfanget af din skulder problem er ikke tilstrækkeligt diagnosticeret eller opdaget . Selvom din kirurg ved, hvad der er galt med din skulder , kan der være yderligere problemer med din skulder , som en rotator-manchet skade , som ikke er afdækket i den oprindelige diagnose . Ifølge eOrthopod , er der mere end et problem til stede i 84 procent af alle operationer fejl . Hvis disse spørgsmål ikke er identificeret , og repareres under den første operation , er du i fare for et mislykket procedure og hvilke eventuelle yderligere kirurgi .

Hardware Problemer

Et andet problem , der kan opstå under skulder kirurgi indebærer " hardware " at kirurgen bruger , som ankre , for at holde skulderen sammen . For eksempel, hvis hardwaren er placeret på det forkerte sted , kan det medføre tre problemer : blødt vævsskader , der skal bære ned af dit ben eller slidgigt .

Uopdagede Bone Tab

I dit oprindelige skulder kirurgi , kan din kirurg ikke klar over omfanget af knogletab i området . Hvis du har en alvorlig mængde boss tab , åben kirurgi og knoglegraft kan være nødvendigt . Hvis dette ikke sker , vil overarm hovedet i stikket hele tiden pop i løbet frem bevægelser eller bevægelser . Dette er også kendt som kronisk anterior dislokationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------