Position: hotel888 > 2 >

tegn og symptomer på fare i saltvand brystimplantater

   I dagens samfund , hvis en kvinde ikke godkende den størrelse og form af hendes bryst , hun har valgmuligheder. Hun kan gå fra en A-skål til en tredobbelt skål størrelse blot ved at vælge at gå under kniven for at øge størrelsen af hendes bryst . Hun kan gøre dette ved hjælp af saltvand brystimplantater . Til nogle , der ser smuk og sexet betyder ens bryst skal være perfekt . Saltvand implantater bestemme, at risikable mulighed

det risikofyldte Side af saltvand brystimplantater


Saline brystimplantater er en af de mest populære skønhed smagsforstærkere til rådighed . Hunner fra alle samfundslag vælger at forbedre det fysiske form og størrelse af deres bryst , hvis de ikke er tilfredse med deres udseende . Du bør dog vide, at denne mulighed ikke kommer uden risikofaktorer . Brystimplantater indebærer operation , der sidste alt fra 2 til 3 timer . Den kendte risikofaktorer for en sådan operation indebærer sådanne ting som infektioner , voldsom blødning , brud eller deflation af implantatet , bryst følsomhed eller mangel på og muligheden for at støde på saltvand brystimplantater at lække .

Utætte Brystimplantater


Alle brystimplantater , uanset hvilken slags du har , vil lække eller bryde før eller senere . Også , jo ældre brystimplantatregister er mere sandsynligt slags spørgsmål vil bryde ud . For saltvand pauser , vil lækager flyde hurtigere , forårsager en øjeblikkelig deflation . Hvis der ikke er svamp eller bakterier i implantatet , vil kroppen absorbere saltvand . Men , hvis det indeholder bakterier eller svamp , kan der opstå problemer med infektioner . Du straks vil vide , om din implantat er utæt på grund af ændring i udseendet af brystet .

Problemet med Infektioner


Efter at have denne form for kirurgi udført procedure , er det ikke ualmindeligt for en kvinde at opleve ømhed og rødme i brystet området . Men hvis disse symptomer findes efter den tildelte tid rekreation , kunne det betyde en infektion har fundet sted , især når antibiotika ikke lette tilstand . Hvis du har smerter , feber , kulderystelser og hele brystet er rød i farven , ifølge Dr. Jeff Zwiren MD , der er en plastik kirurg i Atlanta Georgia , du højst sandsynligt har en infektion i brystet implantatet selv . Du bliver nødt til at have fjernet implantatet , for der er ingen antibiotika rettelse til en infektion i en saltopløsning brystimplantat .

Symptomer på kapselskrumpning

Når man henvender sig brystimplantat spørgsmål , en anden risiko for, at man kan ansigt er at kapselskrumpning , dette sker når kroppen registrerer automatisk den udenlandske kroppen sagen som brystimplantat. Kroppen vil begynde at indfatte implantatet med kollagen fibre til at beskytte kroppen mod fremmede indtrængende . Denne betingelse vil få brysterne til at hærde , bliver skæmmet udseende og brystet bliver alvorligt smertefuldt . Mange plastikkirurger tror , at denne betingelse skyldes implantatet er placeret under brystmuskel .

Blødning og Saline Implantater

Selv om der er risikofaktorer forbundet med saltvand brystimplantater , ser godt ud kan også efterlade dig med kronisk smerter i brysterne og ardannelse . Du står chancen der yderligere kirurgi for at rette fejl , infektioner og deflation . Men der er en anden komplikation , nemlig blødning eller hæmatom forekommer som en lomme af blod inden for sårområdet af implantatet . Denne betingelse får brysterne til at svulme . Der er alvorlig smerter i brysterne , der ikke aftager med smertestillende medicin . Hvis hæmatom er en stor masse i brystet , vil brystet være drænet for sækken af blod .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------