Position: hotel888 > 2 >

tidsmæssige arterie biopsi procedurer

  

Temporal arterieindstikssted Biopsi


Udtrykket biopsi middel til at opnå en stikprøve af væv fra en levende krop til at studere det til diagnostisk årsager . Biopsier er gjort på forskellige dele af kroppen til at se, om de bliver ramt af sygdom eller andre forhold . En tidsmæssig arterie biopsi , som navnet måske antyder , er en biopsi , der er udført på den tidsmæssige arterie . Denne arterie er beliggende i området af templet på siden af kraniet , og oftest en biopsi er gjort for at konstatere, hvorvidt patienten lider af tidsmæssige arteritis . Denne betingelse kaldes også kæmpe celle arteritis , eller kraniel arteritis .

Procedure


Som enhver medicinsk procedure , en patient skal være prepped for en tidsmæssig arterie biopsi . Dette består af at få patienten til et hospital kjole , lokalisere den tidsmæssige arterien og bedøvende området med anæstesi . Lokalbedøvelse er , hvad der er brugt , og patienterne er sædvanligvis bevidste om denne procedure . Lægen vil derefter foretage et snit i huden , skal du finde den tidsmæssige arterien , og tage en lille vævsprøve fra arterie . Snittet Derefter lukkes op ved hjælp af kirurgisk sting, og en bandage er steder i løbet af de kirurgiske sår på templet.

Bagefter


Der er ingen særlige forholdsregler , at en person skal tage efter en tidsmæssig arterie biopsi , andre end at gøre sikker på, at stingene ikke bliver forstyrret , og at helbredelse er tilladt at tage sted . Patienten kan spise og drikke normalt , men bør undgå overanstrengelse , indtil stingene er fjernet . På det tidspunkt , kan han deltage i andre aktiviteter, der normalt fylder hans tidsplan . Vævet prøve vil blive taget til et laboratorium og analyseres for tegn på infektion eller betændelse , der skal sikre, at patienten ikke har tidsmæssige arteritis . Resultaterne af disse tests normalt tage en dag eller to til at blive bekræftet og gives til patienten af hans eller hendes læge . Ring til din læge på resultaterne ikke vente for ham at kontakte dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------