Position: hotel888 > 2 >

tumescent fedtsugning vs ultralyd liposuction

   Både tumescent og Ultrasonic fedtsugning er: metoder til kroppens konturer . Tumescent anses den traditionelle form for fedtsugning og har været anvendt i kirurgi i mange år. Ultrasonic Liposuction er en nyere , men muligvis bedre , metode til kroppen sculpting

Historie


tumescent fedtsugning er blevet udført af kosmetiske kirurger i USA siden midten af 1970'erne . Ultrasonic fedtsugning blev introduceret i 1987 , men har udviklet sig som ultralyd teknologi er blevet forbedret .

behandles Områder


Både tumescent og ultralyd liposuction er fremragende valg til fjernelse af fedt fra maven , lårene , kærlighed håndtag og øverste del af ryggen . Men mange kirurger mener , at ultralyd liposuction er en blidere metode , så det kan behandle selv de mest følsomme områder-som f. eks. hagen , hals, inderlår og arme

Suge Process


Ultralyd fedtsugning adskiller sig også fra tumescent i , at det bruger ultrasoniske energi til det væsentlige flydende fedt før sugning , mens den traditionelle metode simpelthen sugeledninger det fedt uden at bryde det ned først .

Smerter

Generelt patienter, som gennemgår ultralyd liposuction oplever færre smerter , hævelser og blå mærker end dem , der vælger tumescent fedtsugning . Dette er krediteret til processen med emulgerende fedt , mens inde i kroppen , før sugning .

Recovery

Både ultralyd og tumescent liposuction indebærer en genopretning proces . Efter at være undergivet enten procedure , bør patienten regne med at tage et par dage fri fra arbejde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------