Position: hotel888 > 2 >

typer af Johnson & Johnson skød bands

   En opdeling af Johnson Johnson fremstiller Indse Justerbar Gastric Band , også kendt som Realiser Band , med henblik på at fremme en sund og sammenhængende vægttab hos sygeligt overvægtige patienter . Bandet er placeret omkring den øverste del af maven ved hjælp af laparoskopisk kirurgi . Den minimalt invasiv kirurgi , kombineret med det faktum, at kroppens fordøjelsessystem ikke er ændret , gør Realiser bandet et populært valg for nogle overvægtige patienter

Du skal bruge: .
målebånd.
Flere bh'er til at måle og prøve .
Papir .
Blyant .

Historie


Den oprindelige Indse Bandet blev udviklet og lanceret af Obtech Medical Schweiz i 1980'erne . På det tidspunkt var bandet placeret omkring maven med åben kirurgi , men som laparoskopisk kirurgi udviklet sig, var bandet selv ændret for at give mulighed for en bedre placering ved hjælp af laparoskopisk teknik . Bandets Patentet blev købt af Ethicon Endo-Surgery , en afdeling af Johnson Johnson , i 2002 , og er blevet raffineret siden da for at forbedre både sikkerhed og ydeevne . I 2007 godkendte Food and Drug Administration Indse Band til brug i USA .

Realiser Band


Den Indse Justerbar Gastric Band er enestående, fordi det kan justeres for at øge eller mindske mængden af restriktioner på patientens mave . Mere af en begrænsning reducerer mængden af mad patienten kan spise , mens færre restriktioner gør det muligt for patienten til at spise mere . Når først placeret omkring maven under operationen , bandet stadig ubesatte , for at tillade, at organet til at tilpasse sig bandet og inddrive fra kirurgi .

Indse Band er lavet af fleksibelt silikone , og dens justerbare design gør det muligt at rumme forskellige kroppen størrelser . Bandet er foret med et lavt tryk , glatte indvendige ballon , der har en 360 graders udnytte kapaciteten. Bandets fyldningsvolumen er 9cc , eller 1,8 tsk .

Patient undersøgelser har vist, at Realiser bandet har et skred på mindre end 3 procent , og en udhuling på mindre end 1 procent , ifølge bariatriske . os , en online- ressource for fedmekirurgi oplysninger .

Realiser Band-C


Den Indse Band-C har de fleste af de komponenter , der udgør den oprindelige Realiser Band , med nogle tilføjet indstillingsomraade og en større bredde , hvilket gør den velegnet til brug i større patienter og mindre tilbøjelige til at glide . Indse Band-C tilbyder også nogle innovative funktioner, der gør det nemmere at manøvrere og sted under operationen .

Indse Band -C er også lavet af stærke, fleksible silikone , og giver en udfyldning kapacitet , der er 14 procent større end den oprindelige Indse Band 's .

Indse Band-C blev godkendt af FDA i oktober 2008 , og patienten placeringer begyndte i november 2008.

Fordele

sygeligt overvægtige patienter vælge at Indse Band kan forvente at opnå vægttab , der er sikker , sammenhængende og effektiv . Patienter i tre -års klinisk forsøg tabt et gennemsnit på 40 procent af overvægt i et år. Undersøgelser har vist, at over 40 procent af patienterne løse højt blodtryk og type 2 -diabetes , 78 procent af patienterne oplever en forbedring i kolesterol , og tæt på 95 procent af patienterne løse obstruktiv søvnapnø , ifølge Realize. com , på producentens websted .

Risici

Det Erkend Band har potentiale til at skabe komplikationer under og efter operationen . Bandet afvigelser , band erosion , havne fordrivelse og frakobling , band lækage , port-infektion , gastroøsofageal reflukssygdom og spiserøret spasmer er alle potentielle risici , der skal overvejes , hvis du tænker på at bruge Realiser Band , ifølge realisere. com . Generelle bariatric og abdominal kirurgi risici omfatter blødning , smerter , opkastning , kvalme , mave stretching , forstørret hjerte , infektion , komplikationer som følge af medicin , hjerteanfald , slagtilfælde og død .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------