Position: hotel888 > 2 >

LiPo vs smart lipo

   Fedtsugning er en kosmetisk procedure , der fjerner fedt fra kroppen . Smart fedtsugning er en ny procedure , der bruger en laser til at smelte fedt og fjerne det fra områder af kroppen med langt mindre traumer . Begge procedurer kræver overvejelse , inden du vælger den ene eller den anden

funktioner


Begge procedurer fungerer godt til at fjerne fedt . Traditionel fedtsugning er en manuel proces , der bruger et vakuum der er knyttet til et metalrør til at suge fedtet fra kroppen . Yderligere operation er nødvendig for at fjerne overskydende hud , der resterer efter fedt fjernelse procedure .
Smart fedtsugning er mere præcis i fjernelse af fedt . En laser , der ikke flyttes med håndkraft styrer processen . Processen fjerner overskydende hud på samme timel . Dette eliminerer behovet for en ekstra operation .

Overvejelser


Nogle læger vil bruge begge metoder til at kontur kroppen . Den traditionelle liposuction procedure anvendes til at fjerne større del af fedt og laserbehandling finjusterer Kontur-processen .
Når man overvejer , hvilken type procedure , som du vil bruge til din kosmetisk procedure , mængden af fedt , der skal fjernes , er en faktor .
Fedtsugning kræver generel anæstesi og er dyrere end laser fedtsugning . Smart LiPo kan gøres med intravenøs sedation og dette giver mulighed for en langt hurtigere helbredelse .

Procedurer


i fedtsugning , indsnit er lavet i områder som hudfolder , eller hvor de vil blive skjult af beklædning . Proceduren er udført under fuld bedøvelse i de fleste tilfælde . Tumescent , som er en kombination af lidocain og adrenalin , sprøjtes ind i området . En lille tube bruges til vakuum fedtet ud af området .
Smart LiPo nedbryder fedt gennem huden og får den til at flydende . Lægen sugeledninger til flydende fedt fra et lille snit i huden .

Recovery

Patienterne er vågen under laser liposuction procedure, og her hjælpemidler til inddrivelse tid . Patienten bliver nødt til at bære kompression tøj efter operationen , men vil være i stand til at vende tilbage til arbejdet efter kun et par dage .
Traditionelle fedtsugning tager længere tid at komme sig fra , og der er stor blå mærker og hævelse . Typisk fedtsugning patienter kan vende tilbage til arbejdet en uge efter operationen . Genoptage normale aktiviteter tager længere tid end en laser fedtsugning .

Effects

Virkningerne af proceduren er den samme med begge procedurer . Der kan være mindre ardannelse efter en laser fedtsugning på grund af de mindre indsnit kræves for at fjerne fedt . Begge procedurer giver patienterne mulighed for at fjerne fedt, der er resistent over for kost og motion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------