Position: hotel888 > 2 >

hvad er årsagerne til knæalloplastik ?

   Knæalloplastik er en omfattende og risikabelt procedure , der er almindeligt undgås så meget som muligt . Men der er visse betingelser , der forårsager knæalloplastik at være nødvendig , for at lindre smerter og immobilitet

Identifikation


knæalloplastik indebærer en kirurgisk procedure at udskifte dele af knæleddet med kunstige dele . En knæalloplastik kan være nødvendige for at lindre symptomerne på stivhed , smerter eller ubevægelighed i knæet .

Slidgigt


Slidgigt er den mest almindelige årsag til knæalloplastik . Denne betingelse resultater fra normal slitage på et knæ , selvom det kan forværres ved en skade eller indsprøjtning af knæleddet . Over tid , bærer brusk inde i fælles væk og knæet knoglerne gnider mod hinanden , hvilket enorme smerter og betændelse .

leddegigt


Leddegigt er en betændelse af vævet omkring knæleddet . Når dette væv bliver betændt , får det brusk forværret , hvilket resulterer i smerter, hævelse og usædvanlig stivhed i knæet . Betingelsen medfører ofte behov for knæalloplastik .

Post-traumatisk Arthritis

Post-traumatisk arthritis er en form for gigt , der er almindeligt udvikler efter en skade på brusken eller ledbånd i knæet . Som med enhver gigt , fører denne betingelse en forringelse af knæleddet , uophørlige smerter og tab af funktion .

Overvejelser

knæalloplastik betragtes som en sidste udvej i mange tilfælde , da det indebærer forskellige risici . Dog er knæalloplastik almindeligt foreslået for folk , der har konstante smerter i knæleddet , der er alvorlig nok til at påvirke deres daglige liv . Nogen får betydelige stivhed , ustabilitet eller deformitet af knæleddet er også betragtes som en kandidat til knæalloplastik .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------