Position: hotel888 > 2 >

hvad er de gennemsnitlige omkostninger artroskopisk knækirurgi ?

   Artroskopisk knæ kirurgi er et enormt fremskridt i ortopædisk medicin . Det lægerne kan gøre langt mere komplekse procedurer med langt færre komplikationer og mindre samlet restitutionstid . For dem uden sygesikring , kan nødvendigheden af artroskopisk knækirurgi være skræmmende . Kendskab til den gennemsnitlige omkostning for en grundlæggende procedure kan hjælpe patienterne at træffe informerede beslutninger om deres sundhed

Betydning


artroskopisk knækirurgi er et godt alternativ til åben kirurgi . De fleste procedurer kan nu udføres arthroscopically , hvilket sparer patienten nogen tid i nyttiggørelse , samt at forebygge ardannelser og andre problemer forbundet med større indsnit . Artroskopisk kirurgi består i at stille tre små snit i knæleddet , med hvilke instrumenter indsættes i sammen med et kamera . Kirurgen bruger de værktøjer og kameraet til at gøre det arbejde, han normalt ville optræde med et langt større snit.

Overvejelser


Når overvejer , hvorvidt du bør få artroskopisk knækirurgi , være sikker og tale længe med din læge , og forklare du skal betale for dette ud af lommen . Mange gange , hvor lægerne ved en patient har ingen forsikring , men er villig til at gøre hvad det kræver at få proceduren betalt for , vil lægen arbejde direkte med patienten så vidt som betaling , og undertiden vil selv opkræve mindre for den samlede sagsbehandling fordi der vil være nogen forsikring hoops at hoppe igennem .

Gennemsnitlige omkostninger


Ifølge det amerikanske Department of Health og Human Services , omkostningerne ved en artroskopisk procedure kan være op til 7. 000 $ --- med den gennemsnitlige lige rundt 4. 500 $ . Dette vil variere fra sted til sted , og også om hvilken type procedure er udført i løbet af artroskop . Dette er det samlede skøn over den samlede operation , herunder anæstesi , hospitalsvæsen og lægens honorar . Igen er dette ment som en gennemsnitlig , ikke en eksakt match . Være sikker og tjekke med din læge for at få en mere præcis vurdering .

Fordele

Vejning af muligheder for enten at have kirurgi eller ikke på grund af overkommelige priser er en alvorlig beslutning at gøre. Hvis du har et alvorligt problem med dit knæ , der skal løses , forsinke operation kan betyde en mere alvorlig skade , som vil koste endnu flere penge , eller --- værre endnu --- kan medføre, at du har en ulykke, der kunne lande dig på hospitalet . Vær sikker på og diskutere fordele og ulemper ved at have den operation nu med din læge .

Betalende det ud

De fleste hospitaler og læger har en Care Credit valgmulighed for folk , der ikke har forsikring , og som ønsker at betale for deres procedurer ud af lommen . Hvis din kredit ikke tillader , at som en mulighed , en gang diskutere det med din læge . De fleste læger vil gøre alt, hvad de kan for at arbejde med deres patienter at få dem pleje af god kvalitet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------