Position: hotel888 > 2 >

hvordan man kan afgøre størrelse for brystimplantater

  Mange kvinder finder brystimplantater hvert år . De fleste kvinder er på udkig efter større , perkier bryster men agter for resultatet til at se naturlige ud på deres ramme . Dog kan implantater , der er for store show under huden , og for-små implantater kan synke ned i eksisterende brystvæv og giver minimal støtte . For korrekt dimensionering , er det vigtigt at gå til en god kirurg, som vil give mulighed for masser af tid til at rådgive dig om , hvordan man størrelse implantater til at opretholde naturlige udseende og
1 .
Mål dit band størrelse ved at få en passende måling fra under brysterne , rundt om brystkassen . Tag et kig på BH'er på en velrenommeret lingeri butikker, der afspejler dit band størrelse i højere kop størrelser . Husk, at siden bh'er varierer mellem producenter , kan du ikke regne med dine bryster passer i en bestemt bh efter operationen , men at se på forskellige størrelser kan hjælpe dig med at få en idé om, hvad du kan ønske .
2 .
Pick nogle af dine yndlings skjorter og kjoler og tage dem med dig til kirurg kontor for en høring. Tag en ægtefælle eller betroet ven med dig til høringen , hvis det er muligt , at få en second opinion om størrelser .

3 .
Gå til lægens kontor iført en almindelig sports-bh. Bed ham om at placere implantater af forskellig størrelse i din bh for at give dig en idé om , hvad størrelse implantater vil give på din ramme . Vær sikker på , at kirurgen måler bredden af dit bryst til at sørge for, at du forsøger på størrelser , der passer , vil som en forkert bredde ser unaturlige , og kan vise gennem huden .
4 .

Pluk et par implantater , der synes at passe din krop godt . Prøv på din skjorter og kjoler for at få en fornemmelse for , hvordan implantater vil se under din favorit tøj. Test en lidt større størrelse end den du føler er bedst , da brystimplantater slå sig ned og se en mindre efter retableringen .
5 .

Få udtalelser fra din ven og fra kirurgen om hvordan disse implantater vil se under huden . Beslutte, om implantaterne er bedst placeret under musklen eller over musklen . Under -the-musklen implantater ser mere naturlige med tiden , men nogle kirurger er ikke trygge ved den mere vanskelig procedure . Post -op inddrivelse er længere og en smule mere smertefuldt for under-muskel implantater , men resultaterne kan være det værd .

gode råd og advarsler


 • Forsøg ikke for at vurdere størrelsen af passende implantater bruger hjemme software eller ved at se på blade eller billeder . Kvinder har ofte urealistiske forventninger til augmentation resultater , hvis de sammenligner sig til billeder af modeller eller unøjagtige billeder fra en computer progam . Hvert organ er forskellige og kræver særlige hensyn af kirurgen og patienten .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------