Position: hotel888 > 2 >

hvordan man kan rense et ben protese

  Hvis du har haft kirurgi for at amputere hele eller dele af et af dine ben, så chancerne er du nu har en protese til at passe . Rengøring et ben protese er en simpel opgave , men det skal gøres regelmæssigt for at bevare liv i din protese og forebygge infektion

Du skal bruge: .
Sæbe
Bløde klude .

Renlighed en protese


1 .

Brug en fugtig klud med en mild sæbe , såsom mild sæbe , for at rense din protese i det område, hvor den rører din hud ( indersiden af soklen ) . Du bør gøre dette hver dag , og du kan også rense resten af protesen en gang om ugen eller når det bliver snavset . Du kan også ønsker at bruge en antiseptisk , såsom sprit , til at rense din protese lejlighed .
to .
Skyl sæbe . Anvendes en anden blød klud med kun vand på den for at skylle sæbe fra din protese . Tør grundigt for at fjerne alle sæbe eller antiseptisk , så det vil ikke komme i kontakt med huden og irritere den .
3 .
Tør protesen . Brug tredjedel blød klud , men denne gang lader det tørre . Tør dit protesen grundigt og lad den tørre helt , før du lægger det tilbage på . Hvis du lægger på en våd protese , kan du slip og give dig selv til at blive kvæstet.

gode råd og advarsler


 • Hvis du ikke føler dig tryg rengøring protese , spørg din pårørende eller læge til at vise dig , hvordan du gør det ordentligt .
 • Undgå at bruge skrappe kemiske rengøringsmidler på din protese , da det vil være i kontakt med din hud regelmæssigt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------