Position: hotel888 > 2 >

hvordan man vælger den rigtige størrelse for en brystforstørrelse

  Brystforstørrelse er et populært operation udført på tusindvis af kvinder hvert år . Mens sidste ende kirurgen bør høres for korrekt dimensionering , at få en idé om en passende størrelse vil hjælpe med at identificere præcis, hvilken størrelse du vil være efter operationen . Mange kvinder , der er fastsat til at ligne en model i et blad , eller har urealistiske forventninger til , hvad operationen vil give . Naturligt udseende implantater kræver omhyggelig dimensionering af kirurgen og realistiske forventninger patienten

Du skal bruge: .
målebånd.
Flere bh'er til at måle og prøve .
Papir .
Blyant .


1 .
Mål dine bryster for bredde langs toppen af brystet langs længden af brystmusklen . Notér denne måling for dimensionering .
2 .
Notér foranstaltningen fra brystvorten til bunden krølle i brystet , da denne måling vil påvirke den måde, bh'er vil passe korrekt .

3 .
Mål under brysterne langs din brystkasse til dit band størrelse . Runde op til nærmeste lige tal .
4 .
Træk på huden i den forreste del af brysterne til at teste tautness og elasticitet . Kun mindre implantater kan placeres hos patienter, der har en strammere hud . Unaturlige implantation forekommer i bryster med for-store implantater under huden , der ikke strækker . Hud, der nemt kan strækkes kan rumme større implantater .
5 .

Tag dine målinger til en lingeri butik , der leverer beslag , eller måle bh'er på stativet selv . Mål fra midten af kop til bandet at tage højde for brystvorten at krølle måling du har fået , brystkassen målingen for bandet størrelse og bredde måling for skålstørrelse .
6 .
Se flere BH'er , der er større end denne størrelse , men inden for samme bånd størrelse . Prøv dem på at få en idé om , hvordan større størrelser vil se på dig , og slå sig ned på en rimelig størrelse , der ikke går ud over dit bryst bredde måling med mere end 1 til 2 inches .
7 .

Tag det mest attraktive kopstørrelsen måling med dig til din kirurg . Spørg om mulighederne for at opnå denne størrelse fra din brystforstørrelse procedure . Spørg om muligheden for et implantat stigende til denne størrelse , og sandsynligheden for naturligt udseende implantater .

gode råd og advarsler


 • Nogle mennesker bruger computer-genereret billedbehandling for at få en idé om , hvordan implantater vil se på deres kroppe. Plastikkirurger modvirke disse typer af programmer , da de ofte producerer resultater , der ikke afspejler de faktiske resultater af en brystforstørrelse .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------