Position: hotel888 > 2 >

interscalene blok bivirkninger

   En interscalene nerve blok er en regional bedøvelse normalt bruges til skulder og overarm kirurgi som et alternativ til generel anæstesi. Nogle sedation er også fastsat. Patienten forbliver bevidst , men oplever ikke smerte . Bivirkninger er generelt milde

Procedure


At give en interscalene blok , en anesthesiologist bruger en bedøvende løsning, som f. eks bupivacain på huden som en lokalbedøvelse , så indsætter en nål og guider det til en beliggenhed nær nerverne . Han administrerer bedøvende løsning til at fungere som en nerve blok .

Tidsramme


Den direkte virkning af bedøvende kan vare i op til 18 timer efter operationen , som anført af Massachusetts General Hospital , og patienten kan ikke stand til at bruge hendes skulder , arm og hånd i løbet af denne tid . Hun skal bære en slynge til at beskytte armen .

Årsag


Mest interscalene blok bivirkninger forårsaget af lokalbedøvelse spreder sig til nerver ved skulder og arm . Det kan påvirke mellemgulvet , hals og ansigt .

Side Effects

Interscalene blok bivirkninger kan omfatte en hæs stemme , mild synkebesvær , mild åndenød og hængende øjenlåg med sløret syn . Disse virkninger plejer ikke længe , ifølge Massachusetts General Hospital .

Komplikationer

Yderst sjælden komplikationer omfatter en punkteret lunge , hvis nålen gennemborer lungerne foring , og nerveskader forårsager kramper og lang sigt nerve dysfunktion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------