Position: hotel888 > 2 >

knæalloplastik & iskiasnerven komplikationer

   Knæ-udskiftning kirurgi giver håb om at vende tilbage til typiske opgaver og fysiske aktiviteter uden at skulle beskæftige sig med invaliderende smerter . Og mens udelukkelse af smerte er en del af målet for kirurgi , selve operationen præsenterer sin egen smerte muligheder , især med hensyn til de iskiasnerven og komplikationer , der måtte opstå

Knee-erstatning Surgery


Ifølge Mayo Clinic , total knæalloplastik ( også kendt som knæ-udskiftning kirurgi ) udføres med henblik på at mindske smerter opleves som et resultat af en syg knæ knogle . Operationen ikke kun reducerer smerte , er det dog også med til at genoprette funktionen af beskadigede knæet . Men knæ-udskiftning kirurgi er ikke uden potentielle problemer , som kan omfatte normal iskiasnerven smerte samt andre ischiadicusnerven komplikationer .

iskiasnerven


Den iskiasnerven er lang --- den længste i kroppen , faktisk --- og det løber fra rygmarven hele vejen ned langs begge ben . En række ting kan forårsage smerte til at stråle langs stien af denne nerve , ifølge Mayo Clinic : en diskusprolaps , traumer , tumorer , og skader --- herunder nerve skader under knæ-udskiftning kirurgi . Og selv om de fleste mennesker kommer fra iskiasnerven smerte , nogle personer får varige skader af denne nerve også .

postoperative smerter Komplikation


postoperative smerter er betydelig efter knæ-operationer med udskiftning i henhold til Journal of American Academy of Ortopædisk Kirurger. Og det smerter fortsat er ret konstant i en længere periode efter operationen . Så personer, der udsættes denne type kirurgi skal have en vis form for smertebehandling efter knæoperationer for at heles ordentligt og til at begynde deres fysioterapi .

Den traditionelle metode at behandle postoperative knæoperationer smerter har været at administrere analgesi enten gennem en intravenøs ( IV ) drop eller en epidural . Men ifølge Journal of American Academy of Orthopaedic Surgeons , perifer nerveblokade er den nyeste middel til at afhjælpe behovet for at reducere ischiadicusnerven smerter efter operationen .

Rehabilitering Komplikation

I fortiden , når patienten har påberåbt på traditionelle smerte forvaltning tilgange til at løse ischiadicusnerven smerter efter knæoperationer , har det sommetider ført til manglende evne til at kunne foretage de nødvendige fysiske behandling på grund af de uløste smerter. Dette vil igen , betyder det ikke at opnå de nødvendige rehabiliterende mål og forlænger hospitalsophold . Så fat iskiasnerven smerter effektivt kan støtte patienten i at fuldføre rehabilitering terapi og komme til at gå hjem .

Andre mulige komplikationer

Ud over uudholdelige nervesmerter kan iskiasnerven give andre komplikationer , hvis det bliver komprimeret eller er blevet skadet , enten som et resultat af knæ-operationer med udskiftning eller på grund af nogle andre midler . Disse mulige komplikationer kan omfatte en manglende evne til at kontrollere tarmen og blæren , manglende evne til at bevæge sig eller føle benet ramt af kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------