Position: hotel888 > 2 >

komplikationer af j - pose kirurgi

   At skulle gå udholde J-pose kirurgi kan være et liv skiftende omstændigheder , som du bliver nødt til at lære at håndtere en række problemer efter operationen er afsluttet . Forståelse af mulige komplikationer af proceduren kan hjælpe dig til at gøre en mere informeret beslutning om , hvorvidt J-pose kirurgi er det rigtige for dig

J-Pouch Kirurgi


J-pose kirurgi er en procedure , der anvendes til at korrigere alvorlige tilfælde af fordøjelsesforstyrrelser såsom colitis og Crohns , sammen med at være en mulighed for personer, der skal have en del af deres tarmkanal fjernes med tyktarmskræft patienter . Under operationen , skaber lægen en " pose " ud i tyndtarmen , der forbinder den til anus og effektivt uden om tyktarmen del af fordøjelseskanalen .

Risiko for Død


J-pose procedure relativt sikker fra et medicinsk synspunkt . Ifølge statistikker fra Institut for laparoskopisk kirurgi , risikoen for død forbundet med J-posen procedure er mindre end 1 procent . Denne statistik omfatter alle dødsfald under operation , uanset om lægen fejl eller en anden årsag som f. eks allergisk reaktion på anæstesi .

Sjældne komplikationer


Den mest sjældne komplikationer som følge af J-pose kirurgi omfatter følgende : impotens og andre seksuelle dysfunktioner , retrograd ejakulation , smertefuld samleje , og udsivning af afføring under samleje ( kun rammer kvinder ) . I gennemsnit har disse elementer mindre end en 5 procent ( 1 af 20) chance for at forekomme efter en J-pose procedure .

Hyppig Komplikationer

Mere almindelige komplikationer som følge af den procedure, der omfatter udviklingen af en byld i bækkenet ( en opsvulmet , pus-fyldt område ) , lækker fra den nydannede pouch og anal strikturer ( unormale indsnævring af anus ) . Ifølge statistikker fra Institut for laparoskopisk kirurgi , har disse elementer op til en 10 procent chance for at forekomme .

Sandsynlige Komplikationer

Det mest sandsynlige komplikationer som følge af J-pose kirurgi er tarmforstoppelse . Tarmobstruktion refererer til en blokering i tarmkanalen ( enten delvist eller fuldstændigt) , der forhindrer processen med fordøjelsen fra en vellykket gennemførelse . Det ofte er nødt til at blive behandlet med en ekstra kirurgisk procedure , og har op til en 20 procent chance for at forekomme i nogen J-pose kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------