Position: hotel888 > 2 >

komplikationer af vene kirurgi

   En vene er et blodkar , der flytter blod mod hjertet . Undertiden ventiler i venerne stop funktion , som de burde eller er beskadiget , hvilket medfører en unormal flow eller pooling af blod . Når blodtilførslen til hjertet er faldet og blod puljer i venerne , en tilstand, der kaldes venøs insufficiens eller vene sygdom udvikler sig . Ofte er blodåre kirurgi anvendes til behandling af venøs sygdom

Vein Sygdom


Spider vener og åreknuder er almindelige typer af vene sygdom , der ofte kræver operation . Spider vener , forårsaget af utilstrækkelig blodgennemstrømning og pooling i benene , er små blodårer , der ligner tråde eller bånd på huden og er ledsaget af hævelse , dunkende i benene og ben træthed . En person med disse symptomer kan også opleve brændende i det berørte område . Åreknuder er større og ser knudrede og ropey . Symptomerne og årsagerne til åreknuder svarer til dem, karsprængninger , men symptomerne er typisk værre . Ifølge den karsygdomme Foundation , har mindst 27 procent af voksne i USA eller anden form for vene sygdom .

kirurgiske komplikationer


Potentielle vene kirurgi komplikationer er ligesom dem man kan forvente med andre typer kirurgi . Patienterne kan have allergiske reaktioner over for anæstesi eller udvikle vejrtrækningsproblemer i forbindelse med det . Afhængigt af den anvendte procedure , voldsom blødning , infektion , blå mærker og ar er risici så godt. For blodåre selskabstømning kirurgi , er nerveskade anden potentiel komplikation . Ifølge WomensHealth. gov , dog alvorlige komplikationer forekommer kun sjældent .

Vein ligatur og Stripping


Vein ligatur og selskabstømning er en type af vene kirurgi . Det indebærer at binde af og /eller fjerne beskadigede vener gennem en incision. Though komplikationer er ikke hyppige , kan de omfatter ardannelse , nerveskader , der forårsager følelsesløshed og skader på vene systemet , hvilket medfører en forværring af blodgennemstrømningen problemer .

Ambulant Phlebectomy

Ambulant phlebectomy er en type vene kirurgi , der anses for mindre indgribende end vene ligering . Kirurger skabe små nedskæringer i patientens hud og gøre brug af særlige kroge til at trække venerne ud af kroppen . Ardannelse , blå mærker og midlertidig følelsesløshed er potentielle komplikationer , men de er sædvanligvis mindre .

Andre Behandlinger

Nogle gange , skleroterapi eller endovenous laser terapi anvendes som vene behandlinger . Endovenous laserbehandling er en ambulant kirurgisk procedure , hvorunder en meget tynd slange , der kaldes et kateter , er indsat i den berørte vene og bruges til at levere laser energi, som sæler venen . Skleroterapi er en form for kosmetisk kirurgi , der indebærer injektion af specialløsninger i venerne til at forsegle dem . Komplikationer kan omfatte kløe og ømhed i det behandlede område . Nogle mennesker kan note prikken og trykken i området også.

Advarsel

Vein kirurgi er ikke for alle . I nogle tilfælde er det klogt at vente , før valget af vene kirurgi med henblik på at reducere risikoen for komplikationer . For eksempel , i henhold til Johns Hopkins Cosmetic Center er det bedst at udskyde vene kirurgi indtil mindst 90 dage efter graviditeten . Det samme gælder for dem, der for nylig har haft andre typer kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------