Position: hotel888 > 2 >

lunge kirurgi procedurer

   Beslutter at blive opereret , er en vanskelig ting , der kan gøres noget lettere ved at forstå de forskellige procedurer omkring selve operationen . Når det kommer til lunge kirurgi , er der en række variabler, som du bliver nødt til at overveje at blive ordentligt informeret

Lung Kirurgi


Ifølge oplysninger fra University of Southern California , lunge kirurgi er nødvendig i en række omstændigheder . Den mest almindelige årsag til , der nødvendiggør lunge kirurgi er opdagelsen af en masse , eller tumor ( uanset om benigne eller maligne) , inden selve lungen . Andre grunde til at videreføre lunge kirurgi omfatter situationer, hvor lungen er brudt sammen, eller hvor der er væske omkring lungerne .

Typer


Der er fem typer af lunge kirurgi . Disse omfatter Pneumonectomy (fjernelse af en hel lunge ) , en Lobectomy ( fjernelse af en del af en lunge ) , et ærme Lobectomy ( fjerne en kræftsvulst del af lungen , mens genmonteres resten) , en Wedge resektion ( bruges til at fjerne kræft væv, hvor risikoen for en Lobectomy er for stor ) , og en Segment resektion ( fjernelse af en større andel end i en Wedge Recision , men mindre end den, der i løbet af en fuld Lobectomy ) .

kirurgi procedurer


Under lunge kirurgi , er patienten ofte placeret på hans side med en arm i vejret og tilbyder kirurgen adgang til hans ribben og lunge . De berørte lunge vil blive deflateret ( bevidst kollapsede ) og patientens ribben vil blive adskilt , giver nem adgang til orglet . Selve operationen vil tage mellem to og seks timer, med kirurgen træffe den endelige beslutning om, hvor meget af lungen at fjerne , når den udsættes for .

Post Surgery

Ifølge University of Southern California , lunge kirurgi er næsten altid sker på en stationær , hvilket betyder, at du bliver nødt til at forblive på hospitalet i et stykke tid efter operationen for at vurdere fremskridt og nyttiggørelse . Den generelle opsving perioden fra operationen er mellem fire til seks uger .

Rehabilitering

Rehab øvelser er en almindeligt foreskrevne fremgangsmåde lungetransplanterede kirurgi . Åndedrætsøvelser er designet til at hjælpe patienten genvinde fuld lungekapacitet , og er ofte udført sammen med feedback fra et incitament spirometer . Incitament spirometeret er en enhed, der måler generelle vejrtrækning kapacitet i dine lunger , så patienten til visuelt se , om hans vejrtrækninger er komplette .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------