Position: hotel888 > 2 >

momsprocedurer

   En moms ( video-støttede thoracoscopic ) kirurgisk procedure er en type af minimalt invasiv operation på lungerne , som giver mulighed for hurtigere genopretning tid end de traditionelle former for kirurgi . Moms procedurer er lige så sikre som de traditionelle former for kirurgi , ifølge en undersøgelse foretaget på Duke University Medical Center i 2006

Sikkerhed


Det er meget sjældent, at dødsfald forekomme under moms procedure og 99 procent af patienterne overlever de første 30 dage efter operation , efter Duke University undersøgelsen .

funktioner


Under en moms kirurgisk procedure , kirurgen gør to små snit i brystet og derefter bruger et kamera kaldet en thorascope at guide hendes bevægelser og den nødvendige operation . Når hendes arbejde er færdigt , kirurgen masker op indsnit .

Tidsramme


De fleste patienter er i stand til at gå indenfor et par timer efter en moms kirurgisk procedure , og den gennemsnitlige hospitalet efter operationen ophold er kun én til to dage efter thorax -koncernen.

Typer af betingelser

Moms kirurgiske procedurer anvendes til at behandle en række betingelser , herunder lungekræft , pneumothorax , lungeinfektioner og pulmonal cyster . Desuden sætter lægerne om moms procedurer for diagnosticering af visse betingelser , såsom væskeophobning omkring lungerne eller hjertet .

Restriktioner

Hvis du har haft en tidligere operation på brystet , kan du ikke være en god kandidat til en moms kirurgisk procedure på grund af mulig interferens af arvæv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------