Position: hotel888 > 2 >

nederste del af kroppen - lift oplysninger

   En lavere Kropsløftet er en kombination af en række kosmetiske procedurer , der kan forbedre udseendet af den nederste halvdel af kroppen . Denne procedure indebærer maveplastik eller en Fedtsugning , samt en elevator i lår og balder . Proceduren er udført på patienter, der har haft en stor vægttab og har overskydende hud , eller til patienter , der ikke har haft et vægttab , men oplever betydelige sagging

funktioner


Den nederste del af kroppen lift tilbud patienter, der har mistet en stor del af vægten evnen til at gendanne fasthed og tone til deres krop . Når en patient mister en masse vægt , vil huden SAG og overskydende hud forlader kroppen ser mindre tonet at motion ikke rette op på.
Den kandidat , der får gavn af en lavere instans løfte er en der er i rimelig god form og har mistet en betydelig del af vægten . Når motion ikke giver resultater , kan kosmetisk kirurgi bringe tone tilbage til kroppen .

Overvejelser


Patienter kan ønsker at vente , før de har operationen indtil alle vægten er tabt . Nogle læger anbefaler at tabe yderligere vægt , før du udfører en lavere instans elevator . Selv om det er muligt at få kirurgi uden at tabe sig, hvis yderligere vægt er gået tabt efter operationen , kan det være nødvendigt at gentage proceduren .

Proceduren


Den nederste del af kroppen løfte indebærer et snit , der er lavet på tværs af talje af patienten og ned lårene . Lægen fjerner overskydende hud og trækker huden stram for effektivt organ profilstyring . Dette gør det muligt for lægen at skabe et blødere og mere tonet look på maven og lår af patienten . En Fedtsugning , eller abdominalplastik , skal indgå med et lavere body- lift procedure .
snit er lavet i områder, der vil blive skjult af tøj og i naturlig hudfolder . Lægen fjerner fedt og overskydende hud og syr indsnit på plads . Bandager og en trykluftmanchetten beskytte indsnit området efter underkroppen-lift kirurgi .

Recovery

Patienter forlade hospitalet med kirurgiske afløb på plads . De typisk tilbringer en nat eller to på hospitalet efter en lavere instans elevator . Patienter , der forlader hospitalet inden for en dag eller to , vil sørge for nogen til at være sammen med dem, når de kommer hjem .
Væsken fra den kirurgiske dræn måles dagligt af patienten. Når mængden af væske er lav nok , at lægen arrangerer at fjerne afløb på kontoret . Drænene kan forblive på plads , så længe som tre uger efter operationen .
Stingene fjernes et par uger efter operationen i lægens kontor så godt. Aktivitet er begrænset efter operationen , men gå opfordres dagen efter til støtte i bedring. Det kan være lige så længe som seks uger, før du kan vende tilbage til normal aktivitet .

eftervirkninger

Når hævelsen går ned efter en lavere instans elevator , kan resultaterne af operationen blive dramatiske . Den overskydende hud efter vægttab vil være væk , muskler vises fastere og stærkere , og abdomen vil se tonet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------