Position: hotel888 > 2 >

prostata reduktion kirurgi & impotens

   Prostata forstørres naturligt med alderen , og i nogle tilfælde kan det vokse til et sådant omfang, at det begynder at blande sig unødigt med normalt livsfunktioner . I tilfælde som disse , kan prostata reduktion operation giver en vis grad af lettelse . Desværre , denne operation kommer på en pris , som en af de mest almindelige bivirkninger er impotens

Prostata Reduktion Kirurgi


Ifølge en artikel fra Los Angeles Times , prostata reduktion kirurgi er en temmelig rutinemæssig procedure . Selve operationen kan udføres i en time til en time og en halv , og patienten ikke behøver at være på hospitalet natten over i mange tilfælde . Prostata reduktion kirurgi er almindeligt ordineret når prostata 's udvidelse blander sig med urinen funktion eller kræft er til stede i kirtlen .

Typer


Der findes tre hovedtyper af prostata reduktion kirurgi . Den ene type kaldes transuretral kirurgi , og udføres med mikrobølger til at ødelægge overskydende prostata væv . En anden form for kirurgi er manuel ekscision , som er det traditionelle kirurgiske korte bestående af blot læge og hans skalpel . Endelig robot prostata kirurgi er en tredje mulighed , der består af brugen af en fjernstyret maskine kaldet en " Da Vinci " robot til at fjerne prostata .

Side Effects


Ifølge en artikel om MedicineNet. com , kan en række bivirkninger skyldes prostata operation, men den mest bekymrende at mange mænd er impotens og inkontinens . Disse betingelser kan opstå i situationer, hvor nerverne omkring prostata er et uheld beskadiges under operationen . Dette sker som en rutinemæssig selvfølge i mange operationer , som området er så tæt pakket med nerver , at selv de mest erfarne kirurger står en risiko for at beskadige dem .

Statistik

Ifølge en undersøgelse udført på Fred Hutchinson Cancer Research Center i Seattle blev offentliggjort i januar 2000 udgave af Journal of American Medical Association , ud af næsten 1. 300 adspurgte mænd, som havde seneste prostata kirurgi , groft 60 procent af dem led af impotens og 8,4 procent led af inkontinens .

Overvejelser

Ifølge en artikel offentliggjort på MSNBC , robot prostata kirurgi var den værste gerningsmanden for at have forårsaget impotens . Over en 18- måneder efter kirurgisk indgreb , var mænd , der undergik robot prostataoperation mere tilbøjelige til at rapportere seksuel dysfunktion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------