Position: hotel888 > 2 >

restitutionstid for brystreduktion

   Brystreduktion , også kendt som reduktion mammaplasty , er en kirurgisk procedure, hvor overskydende brystet fedt fjernes sammen med nogle kirtelvæv og hud med henblik på at for at reducere størrelsen af brystet . Denne procedure gøres normalt af sundhedsmæssige årsager, fordi alt for store bryster kan sætte unødig stress på muskel -og skelet -systemer . Det kan også udføres for kosmetiske grunde til at hjælpe med at bringe de bryster i forhold til resten af patientens krop . Brystreduktion er en kirurgisk procedure , og vil indebære en vis bedring tid .

Post-op Care


dressinger eller bandager skal blive anvendt til at beskytte den kirurgiske incisioner fra stress og infektion . Operationen vil sandsynligvis medføre brysterne til at svulme op , og der vil som regel være nogle smerter forbundet med det . Kirurgen kan anbefale iført en support bh eller elastikbind at yde støtte til brysterne , mens den helbredende proces finder sted . En dræn kan også indsættes .

Dag 1


brystreduktion patienter opfordres til at komme ud af sengen flere gange på dagen efter en operation for en kort tid for at fremme udbredelse og fleksibilitet . Selv om der kan være nogle smerter forbundet med dette , vil bevægelsen blive nemmere efter et par dage . Patienterne er typisk opfordres til at sove på ryggen for at mindske belastningen på indsnit .

Dag 2


Kirurgiske dræn rør vil normalt blive fjernet på andendagen efter brystreduktion . De forbindinger og bandager vil også blive ændret på dette tidspunkt. Der vil sandsynligvis stadig være betydelig hævelse og blå mærker . Kirurgen vil sandsynligvis give instrukser om den fortsatte brug af en støtte bh , indtil brysterne er helet .

Måned 1

Patienterne vil typisk have en række opfølgning besøg i løbet af den første måned efter brystreduktion . Helingsprocessen vil blive evalueret , og sting fjernet i etaper . Det første sæt masker er som regel fjernes efter en uge . Yderligere runder af udsendelse vil fortsætte , indtil alle sting er fjernet , normalt ved udgangen af den tredje uge . Seksuel aktivitet kan genoptages , når stingene er blevet fjernet , selv om man må tages skridt til at behandle brysterne blidt i mindst seks uger efter operationen . Andre normale aktiviteter , herunder mild motion , kan genoptages efter den første måned .

fuld helbredelse

Hver patient er forskellige og har forskellige opsving gange . Arrene fra operationen vil typisk begynde at fade fra rød til din normale hudfarve efter flere måneder . Men den ar fra brystreduktion er permanente , og vil aldrig falme helt væk . Følsomhed i brystvorten og areola normalt begynder at vende tilbage til normal efter et par uger , men for nogle kvinder tager det op til et år , og nogle patienter aldrig genvinde fuld sensation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------