Position: hotel888 > 2 >

største risici ved at thyroideaoperation

   Der er risici med at have thyroideaoperation , bare det samme som der er med enhver anden form for kirurgi . De risici, til at have thyroideaoperation bør behandles , inden afgørelsen træffes for at få det . At sikre din kirurg er velkvalificeret og har den nødvendige erfaring inden for thyreoidea kirurgi vil være afgørende såvel

Typer


De risici, der er forbundet med skjoldbruskkirtlen kirurgi kan inddeles i tre typer : dem, der vedrører almen kirurgi , til anesthestic eller beskadigelse af området omkring skjoldbruskkirtlen under operationen .

Effekter


Disse risici kan omfatte dannelse af blodpropper i kroppen efter operation , som kan brække af og blive indgivet i arterierne . Slagtilfælde, hjerteanfald og lungebetændelse kan forekomme på grund af bedøvelsen . Skader på nerverne kan forårsage hæshed , der undertiden permanent , mens skader på andre kirtler kan føre til faretruende lavt calcium i kroppen .

Udbredelsen


Ifølge den amerikanske Thyroid Association , alvorlige komplikationer udvikles i mindre end 2 procent af alle thyreoidea kirurgi.

Risici

Risikoen for komplikationer er størst hos personer, som har andre medicinske tilstande , såsom hjertesygdomme , og hos personer , der får store skjoldbruskkirtlen tumorer fjernes . Uerfarne kirurger kan også øge din risiko .

Althernatives

For kræft , kirurgi er den eneste mulighed. For andre problemer med skjoldbruskkirtlen , medicin eller radioaktivt jod behandling kan undertiden anvendes effektivt . Nogle thyreoidea betingelser gå væk på egen hånd uden behandling , men skal stadig diagnosticeret af en læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------