Position: hotel888 > 2 >

svulmende disk kirurgi

   En svulmende disken er ofte smertefulde og invaliderende . Hos mange patienter er operation nødvendig for at reparere bugnende disken og lindre smerter

Du skal bruge: .
Målebånd
. Flere bh'er til at måle og prøve .
Papir .
Blyant .

Identifikation


En bugnende disk kan også betegnes som en diskusprolaps disk eller en klemt nerve . Når afgøre, om denne betingelse er til stede , lægen mener flere faktorer . Disse faktorer er muskelstyrke , smerte i visse stillinger , og nerve funktion . Diagnostiske tests såsom en MR-scanning eller røntgen kan også bruges til at lave denne diagnose .

Symptomer


Symptomerne på en diskusprolaps disk i nakken er arm smerter , følelsesløshed og prikken ned armen og ind i fingrene . Muskel svaghed kan også være til stede med disse symptomer . Symptomerne på en diskusprolaps disk i nederste del af ryggen er følelsesløshed og smerter i toppen af foden , tab af ankel styrke , og smerter udstrålende fra tilbage i bagdelen .

Behandling


Operationen skal reparere en svulmende eller diskusprolaps disk tager presset ud af roden af nerve og giver lindring fra smerter . Mange kirurger udføre en microdiscectomy at fjerne svulmende disken . Dette er normalt sker i en ambulant facilitet , og er en minimalt invasiv kirurgi .

Recurrance

Omkring 10 procent af patienterne vil opleve en anden discusprolaps på samme sted operationen blev udført . Dette er mest udbredt inden for de første tre måneder efter operationen . Hvis en disk oplevelser flere herniations , så kan en fusion af disken blive nødvendigt .

Overvejelser

Kirurgi at reparere en svulmende disk kan give smertelindring . Men der er risici , der er forbundet med denne procedure . Som med enhver operation er der risici med generel anæstesi . Det er vigtigt at konsultere din læge med eventuelle problemer , du måtte have inden operationen.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------