Position: hotel888 > 2 >

syrerefluks kirurgi bivirkninger

   Acid reflux er en ret almindelig lidelse , som de fleste mennesker har oplevet mindst én gang i deres liv . Men for en uheldig mindretal , er syre refluks en regelmæssigt tilbagevendende tilstand , som resulterer i en sådan nød , at medicinsk foranstaltninger nødvendigt træffes . Hvor receptpligtig medicin mislykkes , kirurgi er en mulighed-bare være klar over de mulige bivirkninger

Acid Refluks


Ifølge MedlinePlus , Acid Refluks er en tilstand, som kan opstå, når indholdet af maven rejse delvis baglæns op i spiserøret , irriterende dens foring og gene . Symptomer på denne betingelse omfatter halsbrand , opstød , kvalme og opkastning af mad eller blod .

Acid Refluks Kirurgi


Ifølge Mayo Clinic , kirurgi er en mulighed, når alle andre behandlinger er slået fejl , og tilstanden er så ekstrem , at den er urimeligt afbryder hverdagen . Kirurgi er generelt en ambulant procedure , der består af indpakning den øverste del af maven omkring den nederste del af spiserøret , hvilket gør det langt vanskeligere for mad til rejse i den forkerte retning .

Komplikationer


Der er en række komplikationer , der kan opstå med operation for at korrigere syre refluks sygdom . Ud over den almindelige risiko for at udvikle en reaktion på anæstesi , er der risiko for blødning under proceduren , en risiko for skader på spiserøret , og en generel langsigtet risiko for besvær med at synke .

Risiko Factor

Ifølge Mayo Clinic , komplikationer under selve proceduren sker på et relativt lavt niveau-omkring 2 procent til 4 procent af alle operationer . Der er en risiko for dødsfald under proceduren , men der forekommer kun i ¨¦n ud af hver 500 sager . Den mest sandsynlige bivirkning er synkebesvær , som opstår 10 procent til 15 procent af tiden . Angiveligt , men denne synkebesvær går væk med tiden , som du bliver vant til situationen.

Overvejelser

Ifølge Mayo Clinic , om balance , er risikoen for bivirkninger langt opvejes af de potentielle fordele ved den procedure . Hvor symptomer på syre refluks er så alvorlige , at indgrebet virker som den eneste mulighed , bør den minimale risiko for bivirkninger, som ikke afskrække dig fra at tage et vigtigt skridt til at forbedre din livskvalitet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------