Position: hotel888 > 2 >

tumor debulking kirurgi

   Kræftbehandling metode varierer afhængigt af oplysninger om hver enkelt tilfælde , men de forskellige muligheder for behandling af kræft forbliver den samme-kemoterapi , stråling og kirurgi . I visse typer af kræft , er tumor debulking en foretrukken løsning . Når det kombineres med streng anvendelse af andre kræft- bekæmpelse behandlinger , tumor debulking tilbyder det bedste skud på at tvinge kræft i remission

Tumor Debulking


Ifølge National Cancer Institute , tumor debulking består af en kirurgisk procedure , der skal fjerne så meget af den eksisterende tumor som med rimelighed er muligt . Dette er i kontrast med standard kirurgiske procedurer til bekæmpelse af kræft , som består af at fjerne hele svulsten eller syge organ i sin helhed .

Hvornår er Tumor Debulking Obligatorisk ?


Tumor debulking blive standardvalget for kirurgisk behandling , hvor de tumor har spredt sig i en sådan grad , at fjerne det hele ville være enten umulig eller livstruende . Selv når tumor er ikke stort, hvis hovedparten af tumor er skjult i en utilgængelige placering ( som i hjernen ) , kan tumor debulking den eneste farbare alternativ.

Fordele


Den primære fordel ved at tumor debulking er, at selv en ufuldstændig behandlingsmetode , det stadig giver mulighed for en vis reduktion i størrelsen af tumor . Dette kan købe patienten mere tid , før tumoren regrows til sin oprindelige størrelse , og det kan også afstive virkningerne af kemo og strålebehandling , da der er færre kræftceller at fjerne .

Mål

Med visse betingelser , såsom kræft i æggestokkene , har tumor debulking vokset til en præcision kunst . Målet i tumor debulking med tilfælde af kræft i æggestokkene er at punktafgiftspligtige en tilstrækkelig mængde af tumoren , således at de resterende cancervævet er ikke større end en centimeter i størrelse-. en imponerende lille beløb

Overvejelser

Hold opmærksom på, at tumor debulking ikke er en stand alone procedure . For at være fuldt ud effektiv , skal den kombineres med andre kræftbehandlinger . Detaljerne i selve proceduren , såsom hvorvidt operationen kan udføres på en i eller ambulant , vil skulle afgøres fra sag til sag afhængigt af de specifikke kirurgi websted og andre faktorer såsom patientens behov for konstant overvågning efter operationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------