Position: hotel888 > 2 >

Hvor meget koster en mini ansigtsløftning koste ?

   Lidt mindre kvæle , en lidt mindre tucking-og i sidste ende , lidt færre penge til en mini ansigtsløftning . En mini ansigtsløftning er en mindre omfattende version af en kirurgisk procedure , der anvendes til at reducere og vende ansigtet aldring , hvilket er grunden til det er normalt koster mindre end en fuld ansigtsløftning

Mini Face Lift


Mini ansigtsløftning kan bruges til kun stramme den nederste del af ansigtet ( hals , hage eller bovsnitte ) . For at opnå dette , er snit enten foran eller bag øret , og huden er trukket , strammet og sutureres . Procedurerne sidste omkring en time til 90 minutter , med healing på én til to uger . Læger siger, at resultaterne af en mini ansigtsløftning skal vare i ca syv år.

prisklasser


De fleste er opført estimater pris mini ansigtsløftning på omkring $ 3. 500. De procedurer, kan køre op til omkring $ 7. 000, med en gennemsnitlig udgift på omkring $ 5. 000. Konsulenter understreger , at omkostningerne er meget person /procedure-specifikke . Til sammenligning kører standard ansigtsløftning fra $ 6. 000 til $ 15. 000. American Society for Aesthetic Plastic Surgery indberettet i 2007 nationalt gennemsnit på $ 6. 800 per standard ansigtsløftning drift .

Faktorer i prisdannelsen


Som med en standard ansigtsløftning , mini ansigtsløftning varierer i pris afhængig af følgende faktorer , som anført af American Society for Æstetiske Plastic Surgery :

-Surgeon honorar
-Facility gebyr
-Anæstesi gebyr
-Medicin
-Kirurgisk beklædningsgenstande
-Medicinsk testning

De væsentligste besparelser kommer fra den kirurgiske gebyrer , facilitet gebyrer og anæstesi gebyrer .

Surgeon 's Gebyrer

Websites som PlasticSurgery. com og DocShop. com forklare , at kirurgen er honorarer kan variere baseret på faktorer som efterspørgslen . Placering , konkurrence og omdømme kirurg kan også faktor i omkostningerne for en ansigtsløftning .

faciliteten og anæstesi Gebyrer

Da en mini ansigtsløftning er mindre indgribende end en standard ansigtsløftning , prisen for en mini- ansigtsløftning omfatter ikke en overnatning hospitalsophold . Hertil kommer , er kun lokale ( lokal ) anæstesi anvendes , som også minimerer omkostningerne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------