Position: hotel888 > 2 >

Hvorfor er fedmekirurgi kontroversielt ?

   Fedmekirurgi er en metode til at opnå vægttab ved at reducere størrelsen på maven , enten ved at bruge en gastrisk band eller faktisk fjerne en del af maven . Som livsændrende som fedmekirurgi har været for nogle overvægtige patienter er det stadig et kontroversielt procedure

Historie


Historisk set har fedmekirurgi haft nogle sundhedsmæssige risici både under og efter operationen . Skødet Bandet procedure er blevet set som sikrere og mindre indgribende end gastric bypass .

moralske konsekvenser


fedmekirurgi har moralske implikationer i , at nogle mennesker føler læger forsøger at spille Gud ved at ændre den måde, en person fordøjer mad i For at fremkalde vægttab .

Misforståelser


Nogle mennesker ser fedme som et problem , der kan afhjælpes gennem kosten og rådgivning . De fleste bariatric klinikker kræver patienter til at prøve andre muligheder før der kan skrides til fedmekirurgi .

Omkostninger

Gastric bypass er en procedure , der er omfattet af de fleste forsikringsselskaber . Nogle raske mennesker tror, at de ikke behøver at betale for de store udgifter til denne operation for fede mennesker gennem øgede præmier for sig selv .

Berømte Slips

Berømtheder Carnie Wilson , Roseanne Barr , Al Roker og Anne Rice har alle undergået gastrisk bypass .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------