Position: hotel888 > 2 >

bivirkninger for interscalene blok

   Interscalene blokke bruges som et kirurgisk anæstesi teknik til operationer udført på overarmen eller skulder . Ifølge Massachusetts General Hospital , er interscalene blokere både sikkert og effektivt til brug under operationen og til at kontrollere smerter efter operationen . Den procedure har nogle bivirkninger

Fakta


En anesthesiologist vil bestemme den nøjagtige placering for den interscalene blok og vil guide en nål i de nerver, der styrer sanser og bevægelse af din skulder eller arm , i sidste ende at injicere en langtidsvirkende bedøvende medicin ind i området .

almindelige bivirkninger


Almindelige bivirkninger omfatter smerter på injektionsstedet , infektion , blødning og den manglende evne til at flytte de berørte arm , skulder eller hånd efter operationen .

Følelsesløshed


Den bedøvende effekt bør vare ved i omkring seks til 18 timer, i hvilket tidsrum du skal undgå at komme i direkte kontakt med genstande , der er ekstremt kolde eller meget varme .

Virkninger på Vejrtrækning

mere sjældne tilfælde kan du føle som om du ikke kan tage så fuld et pust , som du var i stand til at tage før operationen og din stemme kan blive hæs . Dette er fordi din phrenic nerve ( som styrer dit mellemgulv ) også er blokeret .

sjældne bivirkninger

Meget sjældent kan patienter, der fik en interscalene blok oplevelse anfald (på grund af en indsprøjtning i en arterie i din ryghvirvel ) og kollapset lunge . Disse er sjældne komplikationer , da de fleste anesthesiologists bruge x-ray eller ultralyd til at lokalisere stedet for injektionen.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------