Position: hotel888 > 2 >

brazilian butt lift farlige procedurer

   Den brasilianske Butt lift procedure indebærer at fjerne fedt fra udvalgte områder af din krop og re-indsprøjte det i balderne . Denne butt augmentation procedure resulterer i velformet og munter balder . Men der er visse komplikationer forbundet med den røv lift procedure

uregelmæssig form


Indimellem kan det fedt bilægge ind i bagdelen på en usædvanlig måde . Når dette sker , balderne tage på en skæv form eller klumpet udseende .

Ardannelse


Selvom det er sjældent , nogle patienter oplever ardannelse som følge af den brasilianske Butt lift procedure . Ardannelse kan forekomme i enten det område, hvor fedt var taget fra ( typisk maven ) , eller i ballerne , hvor fedt blev sprøjtet .

fedt absorption


Cirka 30 procent af patienterne oplever betydelige fedt absorption , hvilket påvirker Resultaterne af Butt lift . I dette tilfælde vil patienten skal gennemgå en anden podning procedure til den ønskede resultater .

Hævelse

For at give mulighed for en vis grad af fedt absorption , kan nogle læger vælger at overfylde balder med fedt . Dette typisk resulterer i en midlertidig hævelse eller poser af ballerne .

Allergiske Reaktion

Hvis patienten ikke har en passende mængde af kropsfedt , der skal anvendes for det brasilianske Butt elevator , vil silikone Butt implantater anvendes . Som med ethvert implantat kirurgi , kan patienten have en allergisk reaktion på silikoneimplantater , som kan resultere i alvorlige medicinske komplikationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------