Position: hotel888 > 2 >

brok kirurgi lidelser

   Selv om kirurgi til at reparere en brok er en temmelig basal operation , er der stadig risiko for mulige komplikationer. Forståelse af disse risici og afbalancere dem mod sværhedsgraden af dine særlige brok kan hjælpe dig med at nå frem til en informeret beslutning om, hvorvidt operation er det rigtige for dig

Brok


Ifølge MedlinePlus hjemmeside , en brok forekommer, hvor en del af tarmkanalen glider gennem et hul eller svaghed i bugvæggen . Symptomerne ikke svinder sædvanligvis på deres egne og kan blive værre med tiden , hvilket gør operation nødvendig i mange tilfælde at undgå komplikationer som f. eks strangulering af tarmen . Disse symptomer omfatter ubehag i lysken eller en klump stede i lysken eller øvre lår ( femorale hernie ) , der varierer i størrelse og form med bevægelse .

Brok Surgery


Så vidt kirurgi går , brok operationer enkle procedurer . Under operationen vil kirurgen lave et lille snit i maven , efterfulgt af tilbagetrækning af "flygtede " spole af indvolde . Efter denne , vil hullet i muren af mavemusklerne være lappet med en relativt holdbar kirurgisk maske for at mindske risikoen for tilbagefald.

Kosmetiske Komplikationer


Et lidelse, der kan følge af brok kirurgi er kosmetisk karakter-- muligheden for arvæv danner på stedet af kirurgi . Mens arvæv udgør nogen reel trussel , kan det skabe kropsbillede problemer i nogle tilfælde . Hvis du alt er berørt af tilstedeværelsen af arvæv i din mave regionen efter brok kirurgi , kan ar-reduktion kosmetisk kirurgi hjælp .

Processuelle Disorders

Som med enhver operation , der er visse risici forbundet med proceduren for at blive opereret . I henhold til Society of Gastrointestinal og Endoskopisk kirurger , omfatter disse risici muligheden for infektion og voldsom blødning under proceduren . Men begge af disse risici er ret små , idet de let kan behandles ambulant , tilføjer ingen reel tid til din kirurgiske procedure .

Yderligere Disorders

Gentagelse af brok er altid en mulig forstyrrelse efter kirurgi . Men dette kan ikke være let undgås , undtagen ved at forsøge at undgå den aktivitet , der forårsagede brok i første omgang . Desuden er der en risiko for skader på omkringliggende organer under proceduren , men denne er overordentlig lille , og kan minimeres ved at vælge en kirurg med en masse erfaring i at behandle brok . Endelig , forbigående urinveje er også fælles-du kan have problemer indledning strømmen af urin i en uge eller så efter behandlingen , på grund af den postoperative gener ved at bøje disse særlige muskler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------