Position: hotel888 > 2 >

efterbehandling af gastric bypass

   Fedme er en af de farligste sundhedsproblemer voksne og børn kan ansigt . Der gastrisk bypass-operation er et skridt i den rigtige retning til at få sunde igen . Men efter at have kirurgi er ikke afslutningen på de resterende sundt for resten af dit liv . Du skal vedligeholde din vægt og sundhed gennem en ordentlig kost , motion og regelmæssig opfølgning aftaler med en læge

Kost


Efter at have gastrisk bypass-operation , vil du ikke være i stand til at spise det samme mad , du engang spiste . Du skal spise en masse sundere for at holde din vægt nede . Det vil blive anbefalet , at man spiser efter en fire -trins kostplan . For de første to dage, vil du drikker klare væsker og spise ingen faste stoffer . Hvis du ikke har problemer med den første etape , vil du begynde at forbruge høj-protein væsker såsom morgenmad og energi ryster , som du bliver nødt til at drikke i en uge eller to . Den næste fase er den bløde fødevarer /puré kost . I denne fase , vil du spise høj- protein fødevarer som røræg , eller lavt fedtindhold eller hytteost . Du kan også spise tun fisk , jord kylling eller svinekød . Når du er klar til at gå videre fra denne fase , vil du begynde din almindelige kost , som begynder 8 uger efter operationen . Den regelmæssige kost vil integrere alle fem fødevaregrupper , men vil i første omgang fokusere primært på høj- protein. Måltider og snacks vil blive meget mindre , end du er vant til . Hvis du holder dig til den diæt Deres læge eller ernæringsekspert har givet dig , bør du i stand til at opretholde en sund vægt .

Motion


Udøve er en nødvendighed , når det handler om at være sund. Efter operationen , er det bedste, du kan gøre begynder at gå . Start langsomt , måske 15 minutter om dagen . Du kan derefter stige med fem til 10 minutter hver dag . Med kirurgi , der omfatter motion ind i din daglige rutine , og vil du miste en betydelig del af vægten . Når du tabe sig , vil du blive mere mobile og i stand til at gøre mere . Walking er en fantastisk måde at motion, men du kan finde andre aktiviteter og sport mere interessant og mere tiltalende for dig . Uanset om du nyder at gå , spille tennis eller even tango danse, stick med denne aktivitet , og sørg for at det er en fast del af dit liv ved at planlægge det ind i din dag .

lægebesøg


Du bliver nødt til at gå til Deres læge flere gange som følge din operation for at sikre, at du ikke lider af nogen anden fysisk eller psykisk . Du skal også have dit blod trukket og dit blodtryk kontrolleres regelmæssigt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------