Position: hotel888 > 2 >

fordele og ulemper ved organdonation

   Nogle mennesker bliver ubehageligt , når vi taler om at være en organdonor . Det er vigtigt at indse, at det at være en post-mortem donorer kan have enorme konsekvenser for familien til den afdøde , samt give håb til modtageren

Fordele ved organdonation


At være en organdonor ikke kun hjælper modtageren , men det hjælper familien til den organdonorkort at komme overens med deres tragiske tab . Ikke alene kan organer skal doneres , men hundredvis af modtagere hver måned modtager væv , stamceller og blod så godt.

ulemper ved organdonation


Den største ulemper ved organdonation ligger i forenelighed donor med en modtager . Mange gange er dette kun en hindring i levende donation snarere end post-mortem donation . Med det store antal personer på venteliste til organdonation , anslår det amerikanske Department of Health og Human Services , at et gennemsnit på 19 mennesker dør hver dag på grund af mangel på organer .

Misforståelser om organdonation


Det vigtigste misforståelse af organdonation ligger i omkostninger . Modtageren bærer alle omkostningerne ved proceduren . Mange frygter, at læger ikke vil arbejde så hårdt for at redde deres liv , hvis de planlægger at være en donor , men transplantationen personalet er helt adskilt fra læger , hvis vigtigste mål er at redde et liv .

Virkningerne af organdonation

Ifølge det amerikanske Department of Health og Human Services , et organ og væv donor kan påvirke livet for mere end 50 personer .

Hvordan bliver en organdonor

Der er fire måder at udtrykke et ønske om at blive en organdonor . Først og fremmest mange stater har en donor register , eller afgørelsen kan betegnes ved fornyelse af dit kørekort . En anden mulighed er at udskrive et donorkort fra Organ Donor hjemmeside . Det vigtigste skridt er at informere et familiemedlem , som du ønsker at være organdonor , fordi han vil have det sidste ord .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------