Position: hotel888 > 2 >

fysioterapi øvelser efter knæoperationer

   Fysioterapi efter knæoperationer har tre primære mål . Først skal du træne for at genoprette styrken i det fælles , sikre, at det vil være i stand til at støtte din vægt for rutineopgaver . For det andet , skal du gendanne ordentlig vifte af bevægelse , som sener og muskler sandsynligvis vil blive stiv af immobilisering under operationen og nyttiggørelse. Endelig kan fysioterapi hjælpe skade-bevis dit knæ , så en lignende hændelse ikke gentager sig

Udstrækning


Begynd din rehab træning med grundlæggende stretching øvelser til smidig op leddet. Udføre en grundlæggende quad strækning , mens stående til at slappe af foran dine ben . Mens du holder på en væg eller et andet stabilt objekt til at vedligeholde din saldo , når ned og fange den benskade omkring din ankel . Træk den op , bøje benet ved knæet , indtil din hæl kommer i kontakt med din glute eller du oplever mere end minimale mængder af ubehag . Hold på din maksimale strakt position i 5 til 10 sekunder før du slipper , gentage to til tre gange for fuldt ud at varme op i knæet .
Efter endt op med den forreste af benet , stræk bagsiden af benet ved at lægge på ryggen med din sunde knæ bøjet i en 45- graders vinkel og din benskade lige . Grab de berørte ben på låret og forsøger at trække op så langt mod dit hoved , som du er i stand og samtidig holde benet helt lige . Hold i denne stilling i 5 til 10 sekunder og derefter slappe af , gentage to eller tre gange og forsøge at øge din vifte af bevægelse med hvert sæt .

Styrkelse


Udfør lavere instans styrketræning til skade-bevis dit knæ for fremtiden . Ifølge den Palo Alto Medical Foundation , step-ups er en solid underkrop øvelse med en minimal risiko , der kan hjælpe rehabilitere dit knæ . For at udføre trin-ups , få en solid skridt eller bænk , der er omkring 12 inches fra jorden . Stå foran denne bænk , holde på en nærliggende objekt hvis det er nødvendigt at opretholde balancen . Indlede bevægelsen ved at træde op med din benskade , ved hjælp af musklerne i at ben at trække din kropsvægt op til trin uden at bruge meget ( hvis nogen ) hjælp fra dine andre sunde ben . Træd et skridt tilbage ned let og gentog i to til tre sæt på 12 til 15 reps per sæt . Gentag med det andet ben , hvis det ønskes . At gøre det sværere i fremtiden , overveje at holde lys håndvægte og iført en vægt vest .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------