Position: hotel888 > 2 >

gør mesotherapy arbejde ?

   Mesotherapy blev udviklet af franske læge Michel Pistor i 1952 . Mange kosmetiske kirurger verden over har siden udført proceduren. Der er stor medie hype om effektiviteten af mesotherapy . Succes og effektivitet mesotherapy er også kommet via mund-til-mund . Den optagede effektiviteten af proceduren , dog normalt kommer gennem vidnesbyrd fra folk, der personligt har oplevet vellykkede behandlinger . Ingen videnskabelige undersøgelser har vist effektivitet mesotherapy .

Identifikation


Mesotherapy er en proces , der involverer intravenøs visse typer medicin , vitaminer , urter , kemikalier og andre stoffer i forskellige lag af din hud . Proceduren er gjort for at gøre din hud ser yngre ud. De mest populære brug af mesotherapy er at brænde uønsket og overskydende fedt og cellulite i kroppen . Det kan også bruges til behandling af acne og hårtab .

Ikke-godkendte Narkotika


De lægemidler, der anvendes til mesotherapy er blevet godkendt af US Food and Drug Administration ( FDA ) . Disse stoffer har imidlertid ikke været godkendt til kosmetiske formål , der er involveret med mesotherapy . Når du gennemgår mesotherapy , er din krop injiceres med såkaldte "off-label u00AB lægemidler . Det betyder , at effektiviteten af proceduren ikke er omfattet af nogen form for FDA godkendelse .

ingen videnskabelige beviser


Der er ingen konsekvens i forhold til hvad der er i den kemiske blandingen lægerne tilføre din krop under mesotherapy . Hver læge er gratis at beslutte , hvad der skal medtages i blandingen . Mesotherapy er en fuldstændig ureguleret proces . Der er ingen standard videnskabeligt belæg for at bevise, om mesotherapy værker , og i givet fald hvor sikkert det er , eller om der er langsigtede bivirkninger forbundet med det .

Tidsramme

Mesotherapy kan ikke behandle cellulite efter kun en injektion . Du vil sandsynligvis bruge mellem 5 til 10 sessioner for proceduren for at fjerne dit fedt . Injektionerne vil være behov for hver anden uge for så meget som seks til otte uger. Du vil sandsynligvis opleve på kort sigt bivirkninger som ømhed , kløe og mild blå mærker for en dag eller to efter hver session . Let hævelse vil formentlig ske i op til tre dage efter hver procedure . Efter mesotherapy , er det muligt, at din cellulite kan vende tilbage , så du bliver nødt til at have gentaget sessioner i fremtiden for at holde det under kontrol .

Advarsel

For cirka 150 dollar per session , kunne mesotherapy behandling nemt blive en dyr vægttab plan med uforudsigelige resultater . Folk har oplevet smerte, allergiske reaktioner ( såsom udslæt ) , hævelse og endda vægtøgning som følge af under mesotherapy behandling . Hud ulcerationer , infektioner og ar er yderligere mulige bivirkninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------