Position: hotel888 > 2 >

huden fjernes efter vægttab kirurgi

   Vægttab kirurgi er en alvorlig procedure, der har dramatiske resultater . De fleste patienter oplever bemærkelsesværdigt vægttab , der forvandler deres krop , og hjælper dem med at opnå en fysik , de måske aldrig have troet var muligt . Der er en bivirkning af indgrebet og hurtige vægttab , der tager væk fra den positive følelser genereres af resultaterne-det løse hud, der er efterladt . Hvad er nogle af de teknikker til rådighed til at hjælpe fjerne denne løs hud og fuldføre omdannelsen

Hud og krop Renovering


Huden og krop rekonditioneringen påkrævet efter vægttab kirurgi er ikke noget , der kan håndteres i hjemmet . Motion kan hjælpe spænde musklerne under huden og forbedre kroppens form og tone , men det kan ikke tone op huden . Huden har været under så meget stress , at intet kan gøre den tilbage . Når dit mål vægt er nået , og er stabil i omkring et år , så er det tid til en kvalificeret kirurg til at hjælpe dig fuldføre rejsen , som startede med dit vægttab kirurgi .

Kirurgi


operation for at fjerne overskydende hud kan være næsten lige så stor som det vægttab selve operationen . Det afhænger af størrelsen af den vægt , der er blevet tabt, og mængden af løs hud , der har hobet sig , samt hvor det er på kroppen . Nogle patienter kan have en mindre operation , der efterlader små , uanselige ar . Andre kan have brug for en større operation , der resulterer i større eller mærkbar ar . Atter andre kan kræve flere operationer , der fjerner overskydende hud og fedt i etaper , for at sikre sikkerhed og sundhed af patienten . Hele processen kan tage fra måneder til år .

typer kirurgi


Nogle af de mest almindelige operationer udføres for at fjerne overskydende hud er ansigt og hals løft , overarm elevator, brystløft , lår og balde elevator , mave Tuck , underkroppen løft og fjernelse af ryg ruller . Forskellige patienter har forskellige bekymringer , og ikke alle patienter skal bruge samme kirurgi . Nogle vil måske kun brug for én eller to operationer , og nogle ekstra fedtsugning eller Kropsformning fordi deres vægttab var mere kontrolleret og huden justeret bedre . Andre kan have brug for de fleste eller alle af disse operationer , som kirurger refererer til som et samlet organ elevator .

Recovery

Den indtægtsordre for disse operationer kan tage flere uger og kan intenst smertefuldt . Der er bivirkninger , der kan spænde fra blødning, hævelse og infektion til uattraktive ardannelse og væskeansamlinger langs indsnit . Men når huden fjernes kirurgi er afsluttet , kan patienterne få en ægte følelse af , hvor dramatiske deres vægttab har været og hvor meget deres krop har ændret sig . Det er som at se en helt ny du komme ud under bandager .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------