Position: hotel888 > 2 >

hvad der sker med din krop uden en milt ?

   Milt er placeret i øverste venstre kvadrant af din mave . Din milt er blød , rund , lilla farve, og om størrelsen af din næve . Denne lille orgel hjælpemidler i afværge infektioner ved at skabe antistoffer og fjerne bakterier fra blodet . Hvis du har din milt fjernet , eller organet ophører med at fungere korrekt , kan du stadig overleve , men vil være i risiko for sundhedsmæssige komplikationer

The Big Picture


Mens milten er kritisk i forsvaret kroppen mod infektioner , kan en person leve et langt , sundt liv uden orglet , ifølge Børns Oncology Group . Når milten er fjernet på grund af skade eller til en transplantation , andre kropsdele , såsom lever eller lymfeknuder , begynder at spille en større rolle i immunforsvaret . Som et resultat af ikke at have et milt , er din krop mere modtagelig for sygdom . Uden en milt kan infektioner være dødelig hvis den ikke behandles med det samme . Din læge vil anbefale at tage antibiotika daglige og modtage yderligere vaccinationer .

Pas på en Feber


En af de første tegn på en infektion er en feber . Børnenes Oncology Group anbefaler , at når din temperaturen overstiger 101 grader F , få lægehjælp med det samme . Feber kan være forårsaget af bakterier , og kun en blodprøve vil afgøre årsagen . Indtil årsagen er identificeret , vil din læge højst sandsynligt ordinere en stærk antibiotika .

Forholdsregler


Leve uden en milt vil kræve at tage vacciner for at mindske risikoen for infektioner . Pneumokok , Meningokoksygdom , og Haemophilus influenza type B vacciner kan beskytte mod infektioner . Uden en milt , er det bedst at få årlige influenza skud for at sænke chancerne for at få en influenza forårsaget af bakterielle infektioner . Husk, at vacciner ikke er idiotsikker . Selv hvis du modtager en vaccination , kan du stadig få en infektion .

Når du går på læge eller tandlæge udnævnelser , så sørg for du fortæller medicinsk personale , som du ikke har en milt . I tilfælde af en nødsituation , og du mister bevidstheden , bære en medicinsk advarsel armbånd eller halskæde skelne dig som en person uden en fungerende milt . Desuden foreslår Children 's Oncology Group transporterer en medicinsk alarm kort i din tegnebog , med særlige anvisninger for læger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------