Position: hotel888 > 2 >

hvor længe man skal bære trykluftmanchetten fra lipo

   Fedtsugning er ofte en kosmetisk procedure til formål at forbedre din fysiske fremtoning , ikke en nød-eller nødvendig procedure . Det er dog vigtigt at huske , at fedtsugning er stadig kirurgi . Så hvis din læge anbefaler iført en trykluftmanchetten efter operationen , hvor lang tid du bære det

Hvad Compression Beklædningsgenstande Må


Din læge vil anbefale dig bære en komprimering beklædningsgenstand efter fedtsugning . Efter operationen er afsluttet , spormængder af blod-farvet bedøvelse vil forblive under huden . Komprimering beklædningsgenstande tvinge din krop til at absorbere denne løsning i blodbanen , så det kan blive udvist fra dit system uden at forårsage infektion eller skade . Iført trykluftmanchetten øger også blodcirkulationen gennem healing områder , minimerer post-kirurgi hævelse , kraft skadelige væsker fra kroppen og væsentligt fremskynder helingsprocessen . Beklædningsgenstanden yder støtte til den helbredende del af din krop og passer til din hud ind i sin nye konturer som din krop tilpasser sig ændringen i form .

Hvor længe vil du bære et


Afhængig af hvordan invasive din procedure var , og din læges råd , må du kun behøver at bære en trykluftmanchetten for den første fase af inddrivelsen . Trin ¨¦t er generelt de første to uger efter operationen . Du kan dog nødt til at bære en indtil udgangen af anden fase af inddrivelsen . Fase to af nyttiggørelse kan vare alt fra to til otte uger . Hvis din læge beder dig om at bære en trykluftmanchetten for begge faser af nyttiggørelse, kan det være nødvendigt at indhente både en scene en beklædningsgenstand og en scene to beklædningsgenstand . Du bliver nødt til at bære tøjet nat og dag , så længe lægen anbefaler .

Open-Dræning Kirurgi


Hvis din læge beslutter at udføre en åben drænage kirurgi , kan du ikke brug for at bære trykluftmanchetten for samme tidsrum . I det åbne afløb teknik , at den lille indsnit lægen gjort for at udføre fedtsugning er ikke sys lukket , da de normalt ville være . Denne måde , når en ordentlig trykluftmanchetten anvendes efter operation , de fleste af blod- farvet bedøvelsesmiddel , der ligger lige under din hud er tvunget ud inden for de første 24 timer efter operationen . Hvis din læge beslutter , at open dræning kirurgi er det bedste valg , så du kan kun have til at bære en trykluftmanchetten i tre til seks dage .

ikke-medicinske Beklædningsgenstande

Du kan købe ikke-medicinske kompression beklædningsgenstande på en lokal butik . Du kan blive fristet til at bære en af disse i stedet for trykluftmanchetten lægen anbefaler . Vær opmærksom på , at vælge den rigtige beklædning vil have en stor indvirkning på hvor hurtigt du heler . Ikke- medicinsk beklædningsgenstande kan forlænge helbredende tid , forværres hævelse i de ramte områder , eller endog øge den fysiske ubehag . Ikke-medicinske tøj er ikke meningen, at blive båret i lange perioder . Formen kan blive bøjede eller tøjet kan miste sin elasticitet . Hvis det sker , mister du kompression effekt , der er nødvendig for din krop til at hele hurtigere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------