Position: hotel888 > 2 >

hvordan er grå stær fjernes kirurgisk ?

   Grå stær er uklarhed af linsen i øjet . Når denne uklarhed forstyrrer dit syn , er det ofte nødvendigt at fjerne grå stær via kirurgi . Mere end 1,5 millioner operationer for at fjerne grå stær , er foretaget i USA hvert år , pr MedicineNet. com

Metoder


Der er to metoder til grå stær , der anvendes kirurgi : phacoemulsification ( små indsnit ) og store indsnit ( extracapsular katarakt udvinding ) . Den lille snit Metoden efterlader de fleste af din ryg linse på plads , mens den store indsnit metode fjerner dit center og side linsen og kræver sutur til at lukke , efter Mayo Clinic .

Lens Fjernelse


Linsen fjernes gennem et snit i den ydre skal af øjet kaldes hornhinden . Objektivet er enten brudt i stykker og fjernes eller tages ud i sin helhed .

bagende Capsule


Den bagre kapsel er den membran , der omgiver linsen . Denne membran er normalt efterladt på stedet til at rumme nye objektiv , men er undertiden fjernet for at forhindre selve membranen bliver overskyet og blande med visioner .

Sekundær Grå stær

Hvis den bageste kapsel eller eventuelt resterende fragmenter af linsen blive uklar og påvirker synet , er dette nævnt som en sekundær grå stær .

Recovery

Ifølge Mayo Clinic , Deres vision bør forbedre inden for få dage . Du kan føle en vis kløe eller ubehag , men det er vigtigt at undgå at gnide dine foretaget øjet . En fuld tilbagebetaling forventes efter otte uger.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------