Position: hotel888 > 2 >

hvordan kirurgisk stål hæfteklammer arbejde i kirurgi

  

Staples for tarm kirurgi


Kirurger bruger ofte kirurgisk stål hæfteklammer til at lukke dele af tarmene under procedurer, der involverer delvis fjernelse af de små eller store tarmen . En klemme-lignende instrument lukker ned på tarmen , der vil blive skåret ned. Kirurgen aktiverer instrumentet samtidigt klippe og tæt , med hæfteklammer , i slutningen af tarmen . Dette giver mulighed for en ren adskillelse uden risiko for indre tarm indholdet siver ned i bughulen , hvilket kan føre til alvorlig infektion.

Kirurgisk Stål Staples for Lung Kirurgi


Kirurger kan bruge et lignende instrument i brysthulen for delvis eller fuldstændig lunge fjernelse . Ligesom tarm, lungevæv , blodkar og bronkierne skal skæres og lukkes samtidig for at forebygge blødning eller utilsigtet indførelse af bakterier i sterile thorax ( bryst ) plads. Disse kirurgiske hæfteklammer arbejde fastspænding , eller falsning ned , på nyslået væv , som er indridset samtidig foran korte venter på at blive udstationeret .

Staples for refiksation


tarm kirurgi typisk indebærer refiksation af intestinal segmenter i For at genoprette normal funktion . Kirurgisk hæftning enheder er fremstillet til at udføre et rent snit og re-anastomose ( refiksation ) af tarm segmenter i en steril operative proces . I modsætning til de hæftemaskine for løsrivelse , udfører dette instrument en omkredsen snit og hæftning , der genskaber den normale interne åbningen af tarmene .

Disse refiksation enheder arbejde ved at indsætte en cylindrisk indsættelse anordning , som circumferentially skiver gennem tarmen væv hæfteklammer trailing af slåværk slå ned vævet kanter for at undgå blødning , udsivning af afføring og nedsat en sikker refiksation til det modsatte tarmen væv segment . Dette gendanner evne til materialer til at passere gennem tarmkanalen .

Staples for Vægttab Kirurgi

fedmekirurgi ( vægttab kirurgi ) ofte indebærer strategiske hæftning i maven til at reducere størrelsen af maven , og at vedhæfte det til en del af tarmen til at fremme en hurtig bevægelighed for fødevarer gennem maven og tarmene for reduceret absorption . Disse hæftning enheder virker ved at slå ned på den del af maven , der skal fjernes eller afsondret fra at få mad . Staples derefter krympe det væv , der skal fjernes eller afspærret . Hvis væv skal fjernes , er det først skæres derefter hæftet . Hvis vævet er bare for at være blokeret, hæfteklammer skabe den blokerede startområdet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------