Position: hotel888 > 2 >

hvordan man kan forberede sig på ambulant vasektomi

   Når du har lavet en beslutning om at have en vasektomi , vil du højst sandsynligt har operationen udføres som en ambulant i en urolog kontor , eller hospital ambulatoriet . Dagen før operationen , skal du sørge for at du følger nogle instruktioner , der vil være meget lig dem omtales i denne artikel
1 .
Du kan tage Tylenol til enhver tid , dog ikke tage nogen aspirin eller over the counter medicin , der indeholder acetylsalicylsyre, som f. eks Bufferin , Excedrin eller Alka Seltzer i fem dage før operationen . Tag ikke nogen håndkøb anti-inflammatoriske medicin såsom Ibuprofen to dage før . Undgå at tage eventuelle naturlægemidler, der indeholder hvidløg eller ginseng en uge før proceduren. Tag ikke ginkgo biloba i 36 timer i forvejen . Du behøver ikke at ændre din kost indtag på nogen måde .
2 .
Om aftenen før eller om morgenen for din operation , hvis det i eftermiddag , skum og vask srotum og lyske område . Barbering og trim væk hår omkring en to tommer cirkel på forsiden af pungen lige under bunden af ****. Hvis du foretrækker det, kan du overlade dette barbering til urolog . Bær en ren par tætsiddende trusser eller bokser stil projekter, der giver passende og behagelig støtte til pungen . Eller , bære et par rene cykel shorts , hvis du har dem .

3 .
Du kan køre selv til og fra lægens kontor , hvis du foretrækker det. Du vil blive bedt om at nå frem til mindst en time før det planlagte tidspunkt af proceduren . De fleste læger tillader din ægtefælle eller partner til at være sammen med dig for både den indledende høring og selve proceduren . Men det er bedst at rydde det med din læge på forhånd .
4 .
Efter den korte smertefri procedure , vil du blive bedt om at undgå anstrengelser , og især belastende. Du vil blive advares om at justere din træning og /eller arbejdsplan for mindst en uge og kan gives en note til at tage til din arbejdsgiver , der dirigerer , at du bør afholde sig fra at vende tilbage til arbejdet , baseret på den type af arbejde og din læge ønsker .
5 .

Du skal helbrede uden begivenheder uden behov for smertestillende midler til smerter kontrol . Der er normalt ikke behov for en opfølgende besøg , indtil du vender tilbage om en sædprøve til test , som regel i løbet af nogle måneder . Du vil få en container med instruktioner og fortalte , at du skal fortsætte din nuværende form for prævention , indtil sæden testen returnerer klar .
6 .
Hvis du oplever nogen rødme , smerte , hævelse eller andet ubehag , som du mener skal overvåges , skal du kontakte din urolog kontor .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------