Position: hotel888 > 2 >

hvordan man prep for en vasektomi

   En vasektomi er en rutinemæssig operation , der involverer to snit til Vasa rør på hver side af pungen . Enderne er forsegles, og sæd er fuldt forhindres . Selv om den procedure er sikkert og tager kun 20 minutter, vil mange mænd føler sig stadig utilpas eller nervøs for operationen . Det er vigtigt, at den mandlige , der modtager den procedure har støtte fra sin kone , venner og familie, og at den mandlige er behageligt at stille spørgsmål til lægen . Hver mand skal også vide , hvordan man forbereder operationen .

Du skal bruge:
Anti-bakteriel vask
. Razor .
Barberskum .
Sved bukser.

T-shirt .
Athletic supporter .


1 .
Start prepping til din vasektomi mindst to uger før den procedure, ved ikke at tage nogen aspirin eller anti-inflammatoriske medicin . Det er vigtigt at tage højde for dette , som du ikke ønsker dit blod for at blive tynd under proceduren .

2 .
Vask dine pungen grundigt med anti-bakteriel vask for tre på hinanden følgende nætter forud for proceduren. Dette er ofte stærkt anbefalet af læger til at bidrage til at mindske risikoen for at blive smittet .
3 .
Barber langs forsiden af din pung natten før proceduren . Dette er ofte anbefales, men er alene på skøn fra din læge . Sørg for at tjekke med din læge om dette skal gøres , men det vil ikke skade noget, hvis du barberer dig , uanset hvad han siger .
4 .

Bær behageligt tøj når man går til har vasektomi , såsom sved bukser og en T-shirt . Det er også ofte anbefales , at du bærer en atletisk supporter til procedure , da det vil hjælpe med støtte fra hævelse efter indgrebet .
5 .
Spis en fuldstændig, solid morgenmad inden procedure . Sørg for at ankomme tidligt . Det anbefales også , at du bringer din partner med dig om støtte og hjælpe med at lette spændingerne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------