Position: hotel888 > 2 >

hvordan virksomheden din buste

  Mens der er ikke noget du kan gøre for at gøre din bryster større korte af brystforstørrelse , er der masser du kan gøre for at gøre dem fastere , rundere og større ud . Den brystmuskler under brysterne støtte dem og give dem form . Som vores muskler bliver svagere og vores hud mister elasticitet , kan vores bryster blive mindre modstandsdygtige , blødere og saggier . Her er hvad du kan gøre for at ikke kun forhindre sagging bryster , men omvendt problemet for

Du skal bruge: .
5-10 pund vægte
opstrammende lotion .
multi-vitamin berigede til hud og hår sundhed .
en god støttende bh .


1 .
Bær en god støttende bh . Hvis din hud og brystmuskler er de eneste ting at holde dine bryster , vil de synke hurtigt . Huden strækninger med vægten af dine bryster , og de mister tone og fasthed . Så køb dig en god , godt montering bh , og tag den hver dag i det meste af dagen . Hvis du ikke er helt sikker på om din bh størrelse , få monteret . De pænere lingeri butikker levere montering af tjenesteydelser . En pige vil gå ind i omklædningsrummet sammen med dig til at måle dig og hjælpe dig med at finde en bh , der passer præcist . Victoria Secret har meget veluddannede og høflige folk til at hjælpe dig med at finde en godt sluttende bh . Du kan også finde bh'er , der tilbyder stor lift og clevage . Nogle af disse bh'er kan give dig så dramatiske resultater folk måske tror, du har fået brystimplantater !
2 .
Det næste skridt er at tage sig af huden på og omkring brystet . Brug en god opstrammende lotion eller creme hver eneste dag , når du får ud af badet eller bruseren . Anvend det rigeligt at dine bryster med en god cirkulær masserer bevægelse . Sørg for at anvende cremen hele vejen op brystet til din hals , og omkring din armhule område. Alt dette huden er involveret i at støtte dine bryster , så du ønsker at forkæle det hele . Min favorit bryst opstrammende creme er Avon 's Bust Sculpt . Den løfter og firmaer dine bryster dramatisk . Også tage en god multi-vitamin , der er formuleret for hud og hår sundhed . Disse vitaminer indeholder mere E-vitamin , omega 3 fedtsyrer , og ofte gange , de indeholder kollagen så godt.

3 .
Hold dig hydreret . Hydreret hud bevarer sin hoppe bedre . For fastere bryster drikke din vand hver dag !
4 .
Træn brystmuskler . Større stærkere Pecs give dine bryster en god " hylde " til at sidde på . PEC muskler vil holde dem højere op , gøre dem fastere , og gøre dem til at se større så godt. Push ups er awesome på toning og forme dem Pecs . En anden stor øvelse er at ligge på ryggen , holde en vægt i hver hånd og udvide dine arme ud til siden , håndfladerne op . Derefter bringe dem op til at mødes i midten over dit hoved . Frigive dem tilbage til din side og gentag . Der er mange øvelser du kan gøre for din Pecs . Prøv at kigge i fitness blade og hjemmesider for brystfinner øvelser . Du ønsker at holde din rutine varieret for at maksimere brystet forbedre resultaterne .

gode råd og advarsler • Arbejdet med god kropsholdning ! Hold din skuldrene tilbage korrekt vil gøre dine bryster ser større og hold dem højere op . Hvis du har brug for en instant løft , stop ludende !
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------