Position: hotel888 > 2 >

kan du få en brystreduktion ligegyldigt din størrelse ?

   Brystreduktion , der almindeligvis omtales som brystreduktion , er en procedure, hvor brystet er kirurgisk reduceret i størrelse . Selv om brystreduktion normalt udføres på kvinder , er det også udføres på mænd. Gynækomasti , en tilstand af abnorm vækst af væv , hvis det mest almindelige årsag til brystreduktion hos mænd . I de fleste tilfælde , er, om dit bryst små eller store , brystreduktion er ved valg , og bestemme din foretrukne størrelse er op til dig

Gigantomastia


Gigantomastia , en tilstand, som kan forekomme hos både mandlige og kvindelige . Det er præget af stor vækst af væv i brystet . Ifølge den genetiske og sjældne sygdomme Center , " gigantomastia kan forekomme naturligt i puberteten , under graviditet eller mens taget visse lægemidler . " Der er ingen kur mod denne sygdom , det eneste alternativ er brystreduktion

Forsikring Overvejelser


Mens størrelse ikke spiller nogen rolle i en persons evne til at få en Brystreduktion , kan forsikringen ikke altid dækker proceduren. . I tilfælde, hvor dette ikke er medicinsk " behov " for reduktion , er det usandsynligt , at din forsikring luftfartsselskab vil dække udgifterne til operationen . Men hvis du stadig ønsker proceduren , kan du vælge at betale for denne operation ud af lommen . Igen , det er her " størrelse " kommer ind i billedet . Hvis reduktionen er udelukkende baseret på " størrelse " mishag , kan du vælge at kirurgi , men kan have til at dække udgifterne på din egen konto .

lægelige årsager


I mange tilfælde er brystreduktion valgt af enkeltpersoner der får medicinske spørgsmål på grund af overdreven vækst i brystvæv . Personer, der oplever kroniske nakke , ryg og skuldersmerter kan vælge at have den procedure med henblik på at afhjælpe stress i disse områder . I tilfælde, hvor lægelige årsager er involveret , kan det være sandsynligt, at din forsikring udbyder vil dække omkostningerne , der er involveret i operationen .

Risiko

Som med enhver operation , der er risiko involveret. Ifølge Mayo Clinic , "hvis du ikke har fået børn endnu , og agter at , du måske overveje at vente til efter fødslen at have en brystreduktion . "I nogle tilfælde kan brystvorten eller areola ( brun området omkring brystvorten ) skal fjernes og erstattes under operationen . I dette tilfælde , en patient vil sandsynligvis miste fornemmelsen af brystvorten og det omgivende areola . Desuden Mayo Clinic " rapporterer, at amning kan ikke længere være en mulighed for dem, der har haft en brystreduktion . "

Overvejelser

Ifølge Mayo Clinic , "hvis du overvejer en brystreduktion , konsultere en plastik kirurg . " Tag en liste med spørgsmål og bekymringer med jer. Desuden er det vigtigt at finde ud af kravene i din forsikring luftfartsselskab før at se en kirurg . Denne viden vil bedre hjælpe dig og din læge til at gøre den bedste beslutning for dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------