Position: hotel888 > 2 >

kan du have en Fedtsugning med en c - sektion ?

   En kvindes mave kan blive fordrejet ved graviditet , da der er en strækning af huden , bugvæggen muskler og fascia. Med udbredelsen af mavemusklerne , kan en gang glat , flad mave bliver forvrænget og i nogle kvinder , betyder det ikke hoppe tilbage til sin naturlige form og fasthed .

Hvordan du maven genopretter efter din graviditet afhænger af mange faktorer . Flerfoldsgraviditeter , tager på i vægt under graviditeten , og hvor godt du helbrede alle spiller en rolle i dit endelige nyttiggørelse look .

Med behovet for at se og føle sig godt , er i dag mange kvinder søger ind i maven indstik med deres c-sektion .

C-Tuck eller Maveplastik med en C- sektion


Rygter flød rundt , at berømtheder som Britney Spears havde en Fedtsugning umiddelbart efter deres c-sektion , og nogle berømtheder endda planlagt deres c-sektioner i deres ottende måned for at undgå udspænding af huden i den seneste måned. Imidlertid er dette sandsynligvis kun tale , da ingen berømtheder er kommet frem at sige, at de havde den procedure, der med deres c-sektioner .

De fleste læger vil ikke anbefale en Fedtsugning efter en c-sektion som kroppen udsættes for stress under fødslen og gennemgår hormonelle ændringer, der påvirker vævene . Tilstand af slaphed i udspilet væv er endnu ukendt .

Der er dog nogle kvinder , der har mave indstik med deres c -profiler på trods af mange læger misbilligelse . De er mini-maveplastik , ifølge BabyCenterCommunity. com . For nogle er det blot et spørgsmål om bekvemmelighed , da de allerede er ved at komme fra deres c-sektion . Hvis du overvejer en Fedtsugning med din c-sektionen , der er nogle faktorer, du bør overveje .

Fedtsugning og C-sektion


En Fedtsugning kirurgi er en skulptur af kroppen ved at fjerne strakt muskler og overdreven og /eller beskadiget væv , trækker kroppen tilbage til sin naturlige form . Problemet med at have en Fedtsugning på tidspunktet for en c-afsnit er, at kirurgen er kun kendskab til de skadede væv .

De risici, der er involveret spænder fra sår komplikationer til blodpropper til dødelig udgang . Lungeemboli ( blodprop i lungerne ) er en risiko i både graviditet og mave putter , og stabling de to kunne føre til en katastrofe .

Når du udfører en Fedtsugning med en c-sektion , kirurgen har ingen måde at forudse , hvordan kroppen vil passe efter fødslen . Derfor vide, hvor meget hud at fjerne eller hvor stram musklerne bør gøres , er et gæt . Der ville ikke være nogen garanti for resultaterne af Fedtsugning .

Steven Wallach , MD , Manhattan plastikkirurg , foreslår efter en ernæringsrigtig kost med regelmæssig motion i mindst seks måneder til et år efter en c-sektion , før man overvejer en maveplastik .

Infektioner og maveplastik


Abdominalplasty løber risikoen for infektioner . en Fedtsugning efter en c-sektion øger odds for infektion

Under et c-sektion , maven er åben , udsætter interne væsker og hulrum . Af denne grund alene , Scott Miller , MD , oplyser på DocShop. com , at risikoen for infektion stiger meget, og man skal overveje alle odds før du vælger en maveplastik .

at blive gravid efter en C-sektion Fedtsugning

En Fedtsugning er ikke anbefales til kvinder , der planlægger at blive gravid igen . Men , ifølge Brent Moelleken , MD , Beverly Hills plastikkirurg , hvis du bliver gravid igen , så fortvivl ikke . Din mave muskler og væv vil strække sig , og der bør være nogen komplikationer eller risici for det ufødte barn .

Men hvis du har planer om at blive gravid igen , skal en Fedtsugning ikke være en mulighed , indtil dine fødedygtige år er forbi.

Konklusion

Selvom du kan få en Fedtsugning med en c-sektion-og det kan synes som en attraktiv mulighed , som du allerede er opereres-det er tilrådeligt Den Fedtsugning ville blive udført bind for øjnene , uden nogen viden om, hvad eller hvor meget der skal fjernes og strammes . Der er også en øget risiko for komplikationer . Stacking både en c-sektion og en Fedtsugning sammen kan være ekstremt farligt på grund af risikoen for koagulation alene .

Hvis du beslutter dig for at få Fedtsugning , være sikker på du er færdig med børnefødsler . Selv om det ikke vil såre dig eller det ufødte barn , hvis du skulle blive gravid igen , vil det vende Fedtsugning og vil være som at starte forfra .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------