Position: hotel888 > 2 >

liv efter pancreas kirurgi

   Livet efter bugspytkirtlen kirurgiske indgreb kræver nogle justeringer . Recovery kan være svært, og i nogle tilfælde skal større ændringer skal foretages . Det er muligt at genvinde en normal tilværelse efter denne operation , med et samarbejde mellem patient og læge

Post Surgery Tilbagesøgningen


Indlæggelse i fem dage til tre uger forventes , afhængig af typen af kirurgi . Patienterne ikke spiser en solid kost i mindst fem dage efter operationen , og vil tilbringe den første dag eller så i intensivafdelingen .

Komplikationer


Den mest almindelige komplikation er bugspytkirtlen lækage . I dette tilfælde er en Jackson-Pratt afløb indsat . En anden komplikation er forsinket gastrisk tømning , som forårsager kvalme og opkastning for de fleste patienter . I dette tilfælde er patienten fodret intravenøst i op til seks uger.

At Home


Efter udskrivelsen kan patienterne opleve stærk kvalme og opkastning . Dette skyldes, at kun en eller to måltider har været spist og fordøjelseskanalen er stadig justering . Vægttab kan også forekomme et par uger efter operationen , nogle gange så mange som 30 pounds .

Opfølgning Medical Care

Patienterne vil blive set hver anden uge for de første seks til otte uger efter operationen .

Livsstil

Det kan tage tid at genoptage normal spise , og rige , fede fødevarer bør undgås . Diarré kan være en lang række problematiske med fed mad , de fleste patienter bliver nødt til at undgå disse helt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------