Position: hotel888 > 2 >

negative virkninger af maveplastik

   En Fedtsugning , eller en abdominalplastik , er en form for plastikkirurgi udført for at forbedre udseendet af din mave . Hvis du har slasket eller strækkes hud og muskler på maven , kunne en Fedtsugning hjælp . Hvis du overvejer en , skal du tale med din læge om de mulige negative virkninger af maveplastik

Fakta


Din kirurg vil udføre din Fedtsugning på et hospital . Du vil modtage generel anæstesi , og proceduren vil tage mellem to og seks timer at gennemføre . Kirurgen vil gøre et snit på tværs af den nederste del af maven . Hun vil fjerne overskydende hud og fedtvæv , så vil sy indsnit lukket . Den Fedtsugning vil stramme og tromle maven . Maveplastik kan undertiden også har negative konsekvenser for dit udseende og din sundhed .

Omgående Effects


De negative virkninger af en Fedtsugning , som du måske vil bemærke straks omfatte spørgsmål med indsnit helbredende og ardannelse . Snittet kirurgen gør er stort , og du kan opleve komplikationer såsom genåbning og infektion . Arret det efterlader kan være ganske lang , især hvis du har oplevet problemer helbredelse . Arret kan forringe dit udseende . Du kan også opleve nedsat følelse i huden omkring såret .

fremtidige spørgsmål


For en kvinde, der planlægger at få børn i fremtiden , kan en Fedtsugning have en negativ effekt på hendes graviditeter . Under proceduren er den lodrette musklerne i maven strammet . Under graviditeten , kan disse muskler blive adskilt , hvilket fører til en brok . Hvis du har en Fedtsugning og gå på at tabe mere vægt , kan stramning virkninger af operationen fortrydes .

Behandling

Din læge kan tilbyde dig behandling for de potentielle negative virkninger af en maveplastik . Hvis du udvikler en infektion , dræning såret og en recept på antibiotika kan hjælpe . For et ar , der er for stor , kan en ny operation bidrage til at mindske dens størrelse . Brok kan behandles med kirurgi . Hvis din Fedtsugning er fortrydes ved yderligere vægttab , idet proceduren gentaget kan fjerne overskydende hud og stramme musklerne .

Overvejelser

Som med ethvert kirurgisk indgreb , vil der altid være risiko for negative virkninger med maveplastik . Du kan hjælpe til at reducere din risiko for at opleve komplikationer ved at søge behandling for enhver lever-eller hjerte problemer , før de undergik operation . Kom dit blodtryk under kontrol og rygestop kan reducere din risiko , også . Hvis du er diabetiker , og holder dit blodsukker i skak , og steady kan reducere dine chancer for at udvikle en infektion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------