Position: hotel888 > 2 >

nyttiggørelse fra robot prostata kirurgi

   Videnskabelige fremskridt har gjort levedygtighed robot prostataoperation en realitet . Robot opereret for at fjerne eller reducere prostata bærer en række fordele , herunder bedre præcision i selve proceduren . Da proceduren er mindre indgribende end traditionelle " åbne " prostata kirurgi , den gennemsnitlige restitutionstid for patienter er normalt meget mindre end i andre typer af prostata kirurgi

Generelle anbefalinger


Forbered for kirurgi , som du ville gøre for en atletisk begivenhed , der forsøger at bringe din vægt i din id¨¦elle Dagen før operationen . Generelt personer, der er i bedre fysisk tilstand har en lettere tid på at komme fra enhver form for kirurgi , så holder dig i optimal form er afgørende for at minimere inddrivelse tid , uanset hvad tid på prostataoperation du benytter .

Procedure


Forstå de elementer i proceduren for at forstå den reducerede opsving involverede tid . Under robot prostata kirurgi er flere mindre indsnit (i modsætning til én stor incision under åben kirurgi ) , der giver armene på robotten adgang til de nødvendige området . Blødning er minimeret ved brug af tryk gas, som pumpes ind i bughulen gennem hele operationen . På grund af den mindre invasive karakter af processen , er restitutionstid langt mindre . Ifølge Global Robotics Institute ved Florida Hospital , både restitutionstid og den tid på hospitalet til observation reduceres . I gennemsnit har patienterne robot prostataoperation afvige hospitalet inden for 24 timer efter deres operation og de fleste patienter er tilbage til at arbejde inden for en til to uger . Recovery tid kan optimeres yderligere ved brug af almindeligt lys gå som afvænning , sammen med den konsekvente praksis Kegel ( bækkenbunden ) øvelser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------